خونه مامانم اینا مامانم نمیداشت مثلا ابمیوه خوردنی میگفته که لیوان بیار اما الان ابمیوه خوردم و لیوان نیاوردم واسش😂😂🤣 و خب حوصله ظرف شستنم نیست🤣
(برای مهمون اگه بیارم دهنی نمیارم جدید میارم)
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
من حس میکنم ازدواج کنم اصلا سخت نمیگیرم اینطوری خوبه یابد؟مثلا جورابش رو بنداز رو فرش همین دهنی کردن ...
وا وااای بیزارما البته من حس میکنم وسواس دارم
شوهرم بااااید جورابشو حتما ببره اون لحظه بشوره دهنی بطری اینارم بدم میاد اصلا سخت گیرم رو این چیزا
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بهداشت چی چه بهداشتی میخواد اون موقع داداشم بود بابام بود مامانم بود دهنی نمیکردم الان خودم و شوهرم چرا باید غیر بهداشتی باشه؟😶
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
میگم چیزی میخورم دهنی میکنم و مثلا واسه ابمیوه لیوان نمیترم سر میشکشم مامانم اونموقع نمیذاشت اینجوری کنم
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه