2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم ازدواج کردم و میتونم هرچی ک بخوامو و دهنی کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 61 پست
اینکه میتونی هرجی دلت میخواد بخوابی و استرس نداشته باشی کارات دست خودته مستقلی حس قدرتمند بودن میکنی

همیییییییین کارام دست خودمه و خوااااااااب، واینکه راحت میتونی خوراکی بخورم

خونه مامانم اینا جمعیت خانواده زیاده باید برای همه یکی م خوراکی 😐

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

من حس میکنم ازدواج کنم اصلا سخت نمیگیرم اینطوری خوبه یابد؟مثلا جورابش رو بنداز رو فرش همین دهنی کردن ...

وا وااای بیزارما البته من حس میکنم وسواس دارم

شوهرم بااااید جورابشو حتما ببره اون لحظه بشوره  دهنی بطری اینارم بدم میاد اصلا سخت گیرم رو این چیزا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متنفرم ازآدمایی که بهداشت رعایت نمیکنن وتازه افتخارم میکنن حتمابایدیکی بگه تارعایت کنی

بهداشت که رعایت میکنیم ،ولی خونه یوقتایی حوصلت نمیکشه جمع کنی دیگ کسی نیست غر بزنه

اینکه صب راحت میخوابی بدون مزاحم بعد هر چی دوست داری میخوری وهرچی دوست داری میپزی هرکیودوست نداشته ب ...

من الان مجردم ولی دقیقا دارم توخونمون شکرخدا همینا که گفتید زندگی وتجربه میکنم

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

متنفرم ازآدمایی که بهداشت رعایت نمیکنن وتازه افتخارم میکنن حتمابایدیکی بگه تارعایت کنی

بهداشت چی چه بهداشتی میخواد اون موقع داداشم بود بابام بود مامانم بود دهنی نمیکردم الان خودم و شوهرم چرا باید غیر بهداشتی باشه؟😶

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بهداشت که رعایت میکنیم ،ولی خونه یوقتایی حوصلت نمیکشه جمع کنی دیگ کسی نیست غر بزنه

من توخونه تنهاهم باشم چیزی دهنی نمیکنم 

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
چیشد نفهمیدم😆

میگم چیزی میخورم دهنی میکنم و مثلا واسه ابمیوه لیوان نمیترم سر میشکشم مامانم اونموقع نمیذاشت اینجوری کنم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
همیییییییین کارام دست خودمه و خوااااااااب، واینکه راحت میتونی خوراکی بخورمخونه مامانم اینا جمعیت خان ...

کلا تنهایی خوبه من حال میکنم باهاش اینکه ارامش داری میتونی تنها باشی گریه کنی کسی هی نگه چته و کلا خوبه فقط پولم باشه ک عالی میشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بهداشت چی چه بهداشتی میخواد اون موقع داداشم بود بابام بود مامانم بود دهنی نمیکردم الان خودم و شوهرم ...

اره بنده خداشوهرت حق نداره چیزی نمیگه دلیل نمیشه دهنیتوبدی اون بخوره😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

اینکه دیگه رییس سیب زمینی سرخ کرده هام

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

میگم چیزی میخورم دهنی میکنم و مثلا واسه ابمیوه لیوان نمیترم سر میشکشم مامانم اونموقع نمیذاشت اینجوری ...

دیونه اره دیگ همه چی دست خودته . برا منم دعا کن ازدواج کنم واقعا دیگ خسته شدم 😢 الهی خیر ببینی از ته دل دعا کن 

منم زیاد از اینکارا کردم عادت کردم الان مامانم میاد خونم میگه کثیفی از همه چیز ایراد میگیره خودش خیل ...

من مامانم ظرف میشورم هزارتا ایراد میکیره همیشه هم وایمیسته کنارم دقیق نگاه میکنه همیشه هم میگه لیوانارو اینجوری بشور ،قاشق اونجور 

همیشه هم میگم مادرمن من دیگ ۷ ،۸ سال ازدواج کردم ،دیگ ظرف که بلدم بشورم تازه عروس نیستم که هیچی بلد نباشم