نوعروس_گیلاس1 مدیر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 749 عنوان حس شیشمی قوی داریم اینجا | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 47 پست کی هست بیاین دعاتون میکنم 1403/10/08 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shhzbjzb عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 426 بآسه گلم بپرس فعلا در حال مطالعه هستم بک ساله 🙏☺️ در خدمتم درکل خاهر بفرمایید سلام من یک خواسته قلبی دارم ؟ أیا میرسم مربوط به یک شخصیه که تو زندگی شوهرم یعنی میره از زندگیش بنا به هر دلیلی؟ زمانش کی
mohadedeh عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 3203 اره دیگ نمیکنم خیلی تاثیر داره برام🥲سنگینی دارم خودم حس میکنم گفتم یا میتونی حصار ببندی همون حرز خودمون ک سنگین نشی یا باید رها کنیهر چی ک اذیتت میکنه رها کن نزار جسمت اذیت شه اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6 عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 3853 گآهی جواب میدم همیشه پشت سر هم مداوم جواب نمیدم جون خطا میکنم بعدش مثلا دیشب ب چندین نفر پاسخ دادم ا ... عزیزم لطفا جواب میدی واجبه؟فردا میخوام برم یکیو ببینم با دوستم میخوام برم ممکنه دردسر شه؟ برم یا نرم؟ دوستم میگه ب کسی؟ یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜