2777
2789
مرسی عشقممم شما مطالعه ت بالاست بعضی اوقات سوالاتی دارم میشه بیام بپرسم ازتون؟

بآسه گلم بپرس فعلا در حال مطالعه هستم بک ساله 🙏☺️ در خدمتم درکل خاهر بفرمایید 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو دوس داری و دوس داری به مردم کمک کنی و به همه چی عشق میدی سبز

دقیقا🤭از کجا فهمیدی

ممنون سبز قشنگه حالا سبز درختی یا سبز پسته ای؟😅🤭

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بآسه گلم بپرس فعلا در حال مطالعه هستم بک ساله 🙏☺️ در خدمتم درکل خاهر بفرمایید

من حس ششمم قویه درحدی که تمرکز میکنم میتونم انرژیشو بخونم و فکرای تو سرشو کلا همه چی چهره خانی و اینام بلدم و برای مردم انجام میدم بعضی اوقات به انرژی یه سریا وصل میشم سنگین سر گیجه و سر درد میگیرم بنظرت سنگینی داره برای خودم؟انجام ندم دیگه؟

من در حال پاکسازی هستم میخام کامل کامل باز کنم بخاطر همین دیگ از دیشب جواب نمیدم نگر انرژی بگیرم از ...

خوب اخه ارزش داره اینطوری؟یعنی سرت درد بگیره واینا

بعد توی روحیه ات اثر بذاره یه وقت خدانکرده

من حس ششمم قویه درحدی که تمرکز میکنم میتونم انرژیشو بخونم و فکرای تو سرشو کلا همه چی چهره خانی و این ...

انرژی های بقیه هستش ک براشون کار انجام میدی 

بازگردانی میشه ک. موجب سنگینی سر میشه 

قبل کارای ک میخاییی کنی حتما ب حرز ببند ی حفاظ داشتن خیلی خویه. اجنه بهت آسیب نزنن 

ب این کار میگن بازگردانی انرژی بقیه بی زحمت ی استراحت و وقفه بده ب خودت  بعدا انجام بده کارت رو شرع کن ی مدن پاکسازی کن خودتو 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

انرژی های بقیه هستش ک براشون کار انجام میدی بازگردانی میشه ک. موجب سنگینی سر میشه قبل کارای ک میخایی ...

عزیزدلم میشه بهم بگی حست میگه ملک مغازمون کی به فروش میرع؟؟خیلییی تو فشاریم و به فروختنش احتیاج داریم

خوب اخه ارزش داره اینطوری؟یعنی سرت درد بگیره واینابعد توی روحیه ات اثر بذاره یه وقت خدانکرده

سرم ک درد میگیره حتی حالمم بد میشه

چند وقت پیش ی استخاره گرفتم برای یکی یعنی این شخص ب قدر سنگینی داشت من حالم بد شد تا چنددساعت حالم بد بود

آخه استخاره. سرکتاب میگیرم بعدش طرفم گزه داشت تو کارش من حالم بد شد

سرم ک درد میگیره حتی حالمم بد میشهچند وقت پیش ی استخاره گرفتم برای یکی یعنی این شخص ب قدر سنگینی داش ...

اشتباهه خوب نکن قرار نیست به خودت اسیب بزنی که ظرفیت ماها با عرفا وعلما فرق داره فک کنم کارای ایت الله بهجت یا علامه حسن زاده رو من انجام بدم خوب نمیشه که

اشتباهه خوب نکن قرار نیست به خودت اسیب بزنی که ظرفیت ماها با عرفا وعلما فرق داره فک کنم کارای ایت ال ...

😂😂دیگ من یک ساله تو این کارم‌در حال یاد گیری هستم ☺️

ولی خاب با تسبیح استخاره بله یادخیر میگیرم اون سبکه برام ولی استخاره با قرآن سنگینه برام

😂😂دیگ من یک ساله تو این کارم‌در حال یاد گیری هستم ☺️ولی خاب با تسبیح استخاره بله یادخیر میگیرم اون ...

درسته خداروشکر

انرژی های بقیه هستش ک براشون کار انجام میدی بازگردانی میشه ک. موجب سنگینی سر میشه قبل کارای ک میخایی ...

اره دیگ نمیکنم خیلی تاثیر داره برام🥲سنگینی دارم خودم حس میکنم