2777
2789
عنوان

بچم یه هفته هست تب داره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست
ببین ویروسی که الان هست برای هرکسی یه علامتی داره بچه تو تقویت کن با همین ماهیچه که گفتم دیگه شیرباد ...

ممنون حتما همین کارو میکنم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بار بردم بیمارستان ینی بگم واقعا هیچی بلد نیستن دوباره بردم دکتر اطفال آزمایش و دوتا سرم و چندتا ...

خدالعنتشون کنه چقدر بی وجدانن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله بچه گلت زودتر حالش بهتر بشهدعای نور هم کنارش بخون برای تب میگن مفیده🌻

ممنون عزیزم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
بچم ۶ سالشه

ان شاالله ک هیچ بچه ای مریض نشه 

واقعا خیلی سخته 

خدا شفا بده به همه 

آره شیاف می‌زارم براش خسته شدم بخدا ۸روزه همش استرسباشه عزیزم بهش میدم ببینم خدا چی میخواد

تا میتونی بهش آب سیب با یه قاشق  عسل مخلوط کن بده  تب بر و سم زدای فوق  قویی هست طب سنتی اسلامی میگه 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

سلام 

۱- اب سیب 

۲ - دستور قدیمی ولی عالی خودم نتیجه گرفتم : 

یک ق غ نمک با کمی اب خیس کن که مثل خمیر سفت بشه 

بعد بچرو طاق باز بخوابون و بسم الله الرحمن الرحیم بگو به نیت شفا و سلامتی و نصف خمیر نمک و بزار وسط پیشونیش و نصفشو بزار بالای ناف ( بلیزو بزن بالا و به اندازه ۴ انگشت بالای ناف بزار ) حتما لباس خنک تنش باشه و به همین حال باشه تا نمک خشک بشه و در این حین دعای نور حضرت زهرا سلام الله بخون .

وقتی نمک خشک شد با احتیاط پاکش کن تو چشمش نریزه ولی ۱۰۰ درصد تب خوب میشه ✅ 

حتما اب سیب بده بهش یا سیب رنده ریز کن فشار بده ابشو بده بهش و تفالشو خودت بخور چون اب سیب عفونت و خشک میکنه و تب و پایین میاره و هیییچ خطری نداره . 

سلام ۱- اب سیب ۲ - دستور قدیمی ولی عالی خودم نتیجه گرفتم : یک ق غ نمک با کمی اب خیس کن که مثل خمیر س ...

ممنون عزیزدلم لطف کردی حتما همین کارو میکنم ان شاالله خدا خیرت بده