2777
2789
عنوان

مادرشوهر کم عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نباید میذاشتی بفهمند که میخواین وام بگیرید . هر وقت گرفتی و گذاشتی روی رهن ، اون وقت اعلام کن اگه وا ...

ما نگفتیم خودش اومد خونمون گفت داداشت بدهکار شده و ایند. بعد خودش بحث پیش کشید که همچین وامی میدن بگیرید بدید به ما

اون میدونه من اینجور آدمی نیستم

دیگه اگه وام را ازت بگیرن ناچارا توی عمل انجام شده قرار میگیری . امسال اگه نری پیش شون سال دیگه با اعلام قیمت جدید اجاره مجبور به رفتن پیش شون میشی 😭

ما نگفتیم خودش اومد خونمون گفت داداشت بدهکار شده و ایند. بعد خودش بحث پیش کشید که همچین وامی میدن بگ ...

تازه اگه نتونه پرداخت کنه و حاضر نشن خونه را بفروشند طلبکارا یقه شما را میگیرن . بپا گول مهربونی های اخیرشون را نخوری 

مادرشوهرتون برای پسرش خونه خریده؟برا شما نمیخره؟

نه یه میلیارد داشت طلا داشت داده به اون ماشینم داشت به نام خودش اونم داد به پسرش گفت شما ماشین دارید اون نداره. حالا تازه انتظار داره وام نا هم بده به اون. برادرشوهرم زنگ زد خیلی بدهکارم از طلاهای زنت بده بعدا به طلا پس میدم. برای بقیه پول خونه انگار رو ما حساب کردن

دیگه اگه وام را ازت بگیرن ناچارا توی عمل انجام شده قرار میگیری . امسال اگه نری پیش شون سال دیگه با ا ...

نه من هشت ساله ازدواج کردم جرات نداره به من از این پیشنهادا بده. خودم شاغلم. مگه میرم خونه مادرشوهر

نه یه میلیارد داشت طلا داشت داده به اون ماشینم داشت به نام خودش اونم داد به پسرش گفت شما ماشین دارید ...

به گمانم دیده شما و شوهرت به اون برادر حسودی نکردین و بین تون هنوز صلح هست دنبال یه راه جدیده برای آتیش انداختن بین تو و شوهرت . امان از فتنه های مادر شوهر ها . البته برخی شون . چشم دیدن خوشی عروس شون را ندارن

بگید ما درصورتی میدیم که اندازه پولمون از اون خونه به ناممون بشه

این ایده عالیه . مفتی بهشون وام نده . درسته که خودشون قسط هاشو پرداخت میکنن . البته اگه بکنن ، ولی از کجا معلوم تو دیگه بتونی وام بگیری یا نتونی. اگه نتونستی میخوای چیکار کنی ؟ شانس معلوم نیست سری بعدی هم در خونت را بزنه . یه جوری دست به سرشون کن وام را بچسب