2777
2789
عنوان

حسی ک دارم

59 بازدید | 14 پست

دوتا راه دارم برای حل و فصل حس گند و گوهی ک الان دارم

دلم میخاد خودمو از تو این جلدِ ادم بودن در بیارم،بردارم این جسم رو بندازم دور،خودمم برم یه جای دور گم و گور بشم،نامرئی بشم،نیست بشم،هیچ بشم،هوا بشم

راه دومم اینه،یه تفنگ میخام با تیر نامحدود،برم تک تک اون عوضی های حرومزاده‌ای که به این روز انداختنم رو بکشم

اول یه تیر تو چشمشون میزنم بعد هم تیر بارونشون میکنم تماااااااام بدنشون رو سوراخ سوراخ میکنم با تیر

چندتاشونم اینجوری میکشم که یه تیر تو دست و پاشون میزنم و با چاقو میوفتم به جونشون و تیکه پارشون میکنن اشغالیای کثافت

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیگه .راه اول و دوم تهش مرگ خودته خواسته اونا😑من میکم بیا عکسش عمل کن .چی شده ولی؟

جواب سوالت خیلی خیلی کلی هست

به اندازه ۱۲/۱۳ سال از عمرم

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
از چندسالگی این خشم امد تو وجودتون؟از چی انقدر گلایه دارید وخسته اید؟

این ماجرا بسی قصه‌ی طولانی داره

اهوم

اگه دوست داری از کانال استاد شجاعی ،موضوع: کینه سرطان روح ،رو گوش کن.

خیلی قشنگه و کمکت میکنه عزیزم 

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.