2777
2789
عنوان

بیاید برای چند دقیقه بخندید و مشکلات رو بذارید کنار🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 129 پست

تو تاکسی خانومه زنگ زد به شوهرش

گفت خاک تو سرت نیومدی دنبالم من باید با تاکسی غریبه که چهار تا نره‌خر هم نشستن بیام !!!

ما چهارتا نره‌خر هم سکوت کردیم بیشتر عصبی نشه😂😂😂😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا به سر شاهده

منم تو سنه همين كه بودم چون بابام شماره شناسنامش 215 بود فکر میکردم بابام 215 امین ادم روی زمینه…

پدربزرگمم شمارش 1 بود فکر میکردم حضرت آدمه 🙏🏻🙏🏻😂😂😂

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

دختره پست گذاشته:

دلم برای یک نفر تنگ است. نه میدانم نامش چیست و نه میدانم چه می کند. حتی خبری از رنگ چشم هایش هم ندارم. لبخندش را هم ندیده ام. فقط میدانم که باید باشد و نیست!!!

خب مستقیم بگو یکی بیاد منو بگیره، من شوهر میخوام. این اَدا اُصولا چیه دیگه!!! 😂😅

🔔

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
دختره پست گذاشته:دلم برای یک نفر تنگ است. نه میدانم نامش چیست و نه میدانم چه می کند. حتی خبری از رنگ ...

ببخشید اومدم تو تاپیکتون جوک گذاشتم خواستم باهاتون تبادل نظر کنم 

الحمدلله رب العالمین ...
یکی از دلایلی که تا حالا سعی نکردم شرکت خودمو تاسیس کنم اینه که هیچوقت موفق نشدم دوتا امضا شبیه هم ب ...

وای یه بار تو بانک هرچی امضا زدم گفت نه این شبیه نیست نمیشه شوهرم کلافه شده بود می گفت تو یه امضا نمیتونی بزنی؟🤣🤣🤣

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀