2777
2789

علائمش رو دارم حدس میزنم تنبلی داشته باشم خیلی نگرانم لطفا اگه درمان شدید راه درمانشو بگید ممنون 

و اینکه چاق شدم شکم آوردم از تنبلی میتونه باشه همه ی علائمشو من دارم دیگه

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

من دارم‌ولی خفیف تخمدان‌چپم‌خوب شده ولی راستم هنوز یکمی داره

برو سونو‌بده دکتر دارو‌میده

من خودم الان یکساله ماست اصلا نخوردم دوغ رو هم نهایتا یک لیوان شیر می‌خورم‌ولی خیلی کم اونم باعسل یاخرما.

ترشی نمی‌خورم.

قارچ و‌چندماه ترک کردم

کافئین نخور

سعی کن‌ورزش کنی  خوابت و‌تنظبم کن

غذاهایی باطبع گرم‌بخور

درکنارش دارو بخور

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

تنبلی تخمدان راه حل داره

1  حذف قند

2 مرغ حذف

3 ترشی حذف

4 شکر حذف

5 میوه خشک حذف

6 روغن صنعتی حذف

7 ورزش میکنی

8 سیاهدونه و عسل میخوری

9 هر شب شکمت با روغن سیاهدونه ماساژ میدی

10 دور کمرت یه شال میبندی همممیشه باشه رحمت گرم بشه

11 پریود تموم شد چسب کمر میزنی

12 سردی و گرمی غذا ها رو رعایت میکنی

13 روزی نیم ساعت آهنگ شاد بزار برقص

بهت قول میدم سر 6 ماه حامله میشی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دارم‌ولی خفیف تخمدان‌چپم‌خوب شده ولی راستم هنوز یکمی داره

چجوری درمان شدی 

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

تنبلی تخمدان راه حل داره1 حذف قند2 مرغ حذف3 ترشی حذف4 شکر حذف5 میوه خشک حذف6 روغن صنعتی حذف7 ورزش م ...

دکتر من میگه اصلا ربطی به سردی گرمی نداره راستم میگه من دوستم یه مدت فقطگرمی خورد اصلا سردی حذف بود اصلا و اصلا بهتر نشد وزنش کم کرد علایمش تقریباً صفر شده 

تنبلی تخمدان درمان نمیشه ، فقط کنترل میشه .

باید ورزش کنی ،رژیم لاغری بگیری ترشیجات نخوری .سزدیجات نخوری ،آب یخ نخوری

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
تنبلی تخمدان راه حل داره1 حذف قند2 مرغ حذف3 ترشی حذف4 شکر حذف5 میوه خشک حذف6 روغن صنعتی حذف7 ورزش م ...

نمیخوام حامله بشم بخاطر چاقیم رژیم گرفتم قند رو حذف کردم ساعت ۱۱ شب میخوابم دیگه مثل قبل تا ساعت ۲.۳ نمیمونم صبح ۸ بیدار میشم ورزش میکنم البته ۴ روزه شروع کردم خدا کنه من درمان بشم چند وقت زمان میبره درمان تنبلی ؟

تنبلی تخمدان درمان نمیشه ، فقط کنترل میشه .باید ورزش کنی ،رژیم لاغری بگیری ترشیجات نخوری .سزدیجات نخ ...

پس چجوری حامله میشن 

دکتر من میگه اصلا ربطی به سردی گرمی نداره راستم میگه من دوستم یه مدت فقطگرمی خورد اصلا سردی حذف بود ...

من خیلی تحقیق کردم تا به اینا رسیدم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40