2777
2789
چه تاپیک قشنگی 😍خوشحال شدم برات انشالله همیشه حال دلت خوب باشه و خوشبخت و موفق باشی🥰منم دلم برف خو ...

سلام خانم دکتر عزیز خوبی خانم  خیلی وقته میخوام مزاحمت بشم 

یه سوال داشتم دختر من کلاس دهم یه راهنماییم میکنی برای درس خوندنش 

رشته اش تجربیه خیلی پشتکار نداره متاسفانه ولی دوست دارم خوب درسبخونه حداقل پایه اش قوی باشه هر رشته ی دانشگاهی خواست بخونه موفق باشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیم بدجنسی اخرش نگفتی کدوم شهری بسکه تجریه وتحلیل کردم حرفاتو ببینم به کجا میخوره دیونه شدم

سلام من از اول تایپک هاش بودم فکر کنم بختیاری باشه 

اونجام برف اومده 🤣

من لکم لرستانم برف اومده

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
سلام من از اول تایپک هاش بودم فکر کنم بختیاری باشه اونجام برف اومده 🤣من لکم لرستانم برف اومده

سلام عزیزم استانشو میدونم فقط شهرستانشو نمیدونم  البته اینجا چندکاربر بدجنسم هست پیداش میکنن اذیتش میکنن به خاطر اونا چیزی نمیگه

سلام خانم دکتر عزیز خوبی خانم خیلی وقته میخوام مزاحمت بشم یه سوال داشتم دختر من کلاس دهم یه راهنمای ...

من نظر بدم؟ 

ببرید مدرسه ای که جو درسی خوبی داره تو اون جو قرار میگیره 

سرگرمی مثل گوشیم محدود کنید 

من نظر بدم؟ ببرید مدرسه ای که جو درسی خوبی داره تو اون جو قرار میگیره سرگرمی مثل گوشیم محدود کنید

اره عزیزم

میدونی مدرسه خوبه شهرمونم هست خودشم خیلی باهوشه ولی روش درسخوندنش مشکل داره پشتکارش کمه زمان کمی برای مطالعه میزاره متاسفانه از اینام هست تا خودش نخواد به حرف هیچ مشاوریم گوش نمیده

فکر میکنم دوستانه خودم بهش بگم بهتر راه بیاد 

اینکه الان دهمه مثلا فقط برای امتحان فرداش ممکنه بخونه کلی وقت ازاد داره میگم چرا نمیخونی میگه دیگه درس ندارم انگار راهنماییه

سلام خانم دکتر عزیز خوبی خانم خیلی وقته میخوام مزاحمت بشم یه سوال داشتم دختر من کلاس دهم یه راهنمای ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین ؟ 

اختیار دارید مراحمید🥰

پایه دهم فقط همون دهم را خوب جمع بندی کنه هم تستی هم تشریحی مخصوصا الان که تأثیر معدل زیاده خوب بخونه که بتونه امتحانات نهایی را خوب بده درکنارش تست هم بزنه که تستی کار کردن دهم هم اوکی باشه 

ساعت مطالعه اش نمیخواد خیلی بالا باشه که خسته کننده براش باشه اما کم هم نباشه در حد ۵ یا ۶ ساعت اوکیه 

اگه برنامه ریزی داشته باشه و بدونه یه برنامه داره که باید بهش مقید باشه و اونو انجام بده هم خیلی خوبه که میتونه خودش یا شما یا مشاور براش برنامه بنویسه

و اینکه هر روز بعد از برنامه مدرسه در حد ۱ساعت تا ۱ ساعت و نیم مرور دروس همان روز را داشته باشه در حد یه تورق و حل سوالاتی که سر کلاس حل شده این تایم مرور مدرسه در برنامه خیلی مهمه هم خیلی وقت گیر نیست هم بعدا که میخواد خود اون درس را بخونه به فهم بهتر کمک میکنه

و اینکه یه هدف هم انتخاب کنه که اومده تجربی دوست داره چه رشته ای چه دانشگاهی بخونه یا حتی اگه هنوز نمیدونه چی دوست داره میتونه هدفش یه رتبه خوب باشه 

اگه هدف داشته باشه واسه بدست آوردنش تلاش میکنه