2777
2789
عنوان

سرفه های پسرم

77 بازدید | 14 پست

سلام خانما پسرم یک ماه ونیم سرماخورد و سرفه های خلط دار داشت دکتر زیاد بردم

قطره پلارژین دادم خوب نشد

آزیترومایسین ۱۰۰ دادم خوب نشد

یه دارو دادم گفتن شاید از رفلاکسه خوب نشد

فقط سرفه های خلط دارش شده سرفه خشک

الان سه ماه و نیمشه خوب نشده میترسم ماندگار بشه

کسی تجربه ای نداره راهنماییم کنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ آخ پسر منم شیش ماهشه بخدا یه ماهه درگیرم پنج بار دکتر بردمش همه این داروها هم گه گفتی بهش دادم اما سرفه هاش هیچ خوب نمیشه موندم دیگه چه خاکی به سرم بریزم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

پسر منم اینطوری بود. چند بار بردمش دکتر خوب شد فقط سرفه زیاد میکرد. از صبح تا شب. شبم میخواست بخابه تو خواب شروع میشد تاااصبح

ی شربتی گرفتم خیلی خوب بود.اسمش زوفا عسلیه. خلط آور و ضد سرفه

ب پسرم اینو دادم خیییلی بهتر شد

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

اگه سرفه خیلی خشکه باید اسپری سالبوتامول یا فلولیکازون بزنه با شربت سرفه باریج سنش چن سالشه

اون شربت رو دادم

اسپری دو مدل دکتر داد یکی آبی یکی قرمزه هر دو تا رو چهار پنج روز استفاده میکردم خیییییلی جیغ میزد موقع استفاده دیگه ندادم بهبودی هم نداشت

اون شربت رو دادماسپری دو مدل دکتر داد یکی آبی یکی قرمزه هر دو تا رو چهار پنج روز استفاده میکردم خییی ...

همون اسپری ابی وقرمزه عالین و شربته هم عالیه بزار جیغ بزنه با دمیار بزن اسپریه رو براش شربته هم مدام بده اینا بهترینن دیگه 

الان دیگه سرفه هاش خلط آور نیس

من سن پسرتو ندیده بودم. بهتره داروی سرخود ندی

ببرش متخصص کودکان. احتمالا بهش اسپری بده. سرفه های خشک درنتیجه آلرژی و حساسیت ب وجود میان

توی خونه دستگاه بخور روشن کن تا هپای خونه ی مقدار مرطوب باشه و خشک نباشه

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"