2777
2789

اب برنج گلاب چطوره هر روز اسپری کنم؟؟

کسی استفاذع کرده؟

چ راه حل های دبگه سراغ دارین

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی موقتیه

پس چیکار کنم😢 فعلا هزینه ندارم برم دکتر پوست 💔

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
توی تاپیکام به همه کمک کردم ببین

کدوم تاپیکتون دربارع این موضوع گفتبن؟

پس چیکار کنم😢 فعلا هزینه ندارم برم دکتر پوست 💔

ببین من تابستون تموم راههای خونگی رو انجام دادم بهترین میوه ه هارو برا پوستم استفاده کردم ک ماسک درست میکردم میزاشتم رو پوستم برا دو سه روز بود فقط

ببین من تابستون تموم راههای خونگی رو انجام دادم بهترین میوه ه هارو برا پوستم استفاده کردم ک ماسک درس ...

چه راه حلی برای روشنی و شفافیت پوست خوبه؟

سلام من خودم پزشک زنان هستم در قزوین .

با وجود مراجعه پی در پی به همکارانی که متخصص پوست بودن حتی لیزر و خدمات پزشکی هم مشکل منو حل نکرد لکهای صورتم درمان نشد و به طور باور نکردی با کرم یک خانم که از سمت یکی از بیماران بهم معرفی شد برای پوستم فوق العاده جواب گرفتم با چند دوره مصرف این کرم کامل لک و کک و مک و تیرگی پوست از بین رفت به جرات میتونم بگم هفت سال جوانتر دم با مصرف این کرم‌ چند درجه سفید شدم

ضمن تشکر از این خانم که محصولش بی نظیر بود شمارشو می‌ذارم انشاالله به درد شماهم بخوره 09026744639

این محصول امتحان خودش رو پس داده 

من خودم در قزوین داخل مطب خودم به خیلی ها معرفی کردم و تضمین کردم کارشون رو.

این یه تبلیغ نیست خداشاهده من مصرف کردم الان دیگه نیازی به مصرف هم ندارم مشکل من برای همیشه برطرف شد.