2777
2789

با بیحالی بیدار میشه و خلط ته گلوشه عق میزنه و میگه دهنم بدمزس یه هفته خوب میشه باز از اول علایمش اول کیپی بینی و ابریزش بعدم سرفه نمیددنم سرماخوردکی الرژیه چیه؟؟خسته شدم دکترم همیشه ااروهای متدوال میده تورو خودا اگر تجربه ای دارین بگین

ببرش متخصص گوش حلق بینی علائم سینوزیت رو داره و تو این سن احتمال زیاد لوزه سومش متورمه

به خصوص اگه تو طول روزهم از دهن نفس میکشه یا خروپف میکنه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بهداشت یاد بدع با دست نشسته چیزی نخوره. کسی مریضه نزدیکش نره اومد خونه دست و صورتشو بشوره. من پسرم مهد بود دراوردمش فعلا دکترش گفت بچه ها دوسال اول که وارد اجتماع میشن همینن

ببرش متخصص اطفال تا داروی خوب بده ، سرماخوردگییش کهنه شده انگار

قبل و بعد مدرسه هم اسپری کلداماریس بزن تو بینیش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اموکسی کلاو

تو روخداتجربه ای دارین؟پس چرا دکتر انتی بیوتیک نمیده؟؟یه سری بخوره خوب میشه یا باز هر دوهفته یه بار اینجور میشه؟؟اخه دو هفته ای به بار سرما میخورا

ببرش متخصص اطفال تا داروی خوب بده ، سرماخوردگییش کهنه شده انگارقبل و بعد مدرسه هم اسپری کلداماریس بز ...

همش متخصص بروم من اصلا عمومی نمیبرمش یه هفته خوبه باز از اول

تو روخداتجربه ای دارین؟پس چرا دکتر انتی بیوتیک نمیده؟؟یه سری بخوره خوب میشه یا باز هر دوهفته یه بار ...

اگه خلط داره بده اگه نداره نه نده 

اگه تو سرما سر درد داره سینوزیته 

مریضی خوب شد ازمایش کلی بده شاید مینور داره

خیالت‌حضور‌خیلیارو‌سه‌هیچ‌میزنه؛

اگه خلط داره بده اگه نداره نه نده اگه تو سرما سر درد داره سینوزیته مریضی خوب شد ازمایش کلی بده شاید ...

نه مینور نیست اخه تا حالا چند بار از داه اگر بود میگفتن

همش متخصص بروم من اصلا عمومی نمیبرمش یه هفته خوبه باز از اول

اسپری رو امتحان کن 

کُلداماریس

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

میدونه اینارو😢😢

واکسن آنفولانزا زدی؟ دیگه کاری نمیشه کرد بگرد یه دکتر دیگه پیدا کن شاید دکترشم خوب نیست من یه جا میبردم هر بار یه کیسه دارو میداد طفل معصومم ضعیف شده بود دکترشو عوض کردم بهتره