2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم فیلم چیز دیدم

670 بازدید | 36 پست

تورو خدا تاپیکو نترکونید. از دیشب حالم خرابه...

از اوناست که کلا خیلی کم پیش میاد واسه رابطه پیشقدم بشه خودم باید برم جلو. بعد همش میگفتم که خب کارش سنگینه،خسته‌است، خوابش میاد. خودمو آروم میکردم.

بعد دیشب اتفاقی دیدم پو..ن تو گوشیشه. صدجا قایمش کرده بود. مطمئنم که بازم دیده اما دیلیت هیستوری کرده بودش.

بعد از دیشب جس بدی دارم. میگم اگه میل جنسی داری که فیلم ببینی، چرا سمت من نمیای. اگه نداری،فیلم دیدنت چیه.

از خودم بدم میاد. از هیکل و قیافه‌ام. اون فیلم رو دیشب دیدم خودم، همش میگم یعنی همچین زنی میخواد؟ بعد میگم خب خودش مگه کی هست؟ نه ریخت داره نه قیافه.

اصلا اعصابم داغونه

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

🥺🥺🥺بعضی مردامیبینن

اعتمادبتفستو ازدست نده عزیزم توبهترینی

ینی همیشه شمامیری جلو؟

شابدفیلم میبینه تجربش بره بالاولی عواقب خوبی نداره فیلم ادم عادت میکنه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس خیلی بدیه تجربش کردم درکت میکنم

بین حالم از خودم بهم میخوره.

همش میگم زشتم،بدهیکلم، چی‌ام اخه.

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

همه مردا میبینن زنی که بگه شوهرم نمیبینه زنیه که شوهر زرنگی داره ول کن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
🥺🥺🥺بعضی مردامیبینناعتمادبتفستو ازدست نده عزیزم توبهترینیینی همیشه شمامیری جلو؟شابدفیلم میبینه تجر ...

بله ۹۰درصد مواقع من میرم جلو. وگرنه نمیاد خودش.

فک میکردم ادم سردیه،اما از دیشب میگم خب فیلم رو که ادم سردمزاج نمیبینه.

والا فیلمش خیلی به تجربه ادم اضافه نمیکرد.

همه مردا میبینن زنی که بگه شوهرم نمیبینه زنیه که شوهر زرنگی داره ول کن

ببین دیدنش اصلا بحث جداست.

میگم تو فیلمو واسه کی میبینی؟ خب بعدش نباید تحریک بشی بیای سمت من؟

بله ۹۰درصد مواقع من میرم جلو. وگرنه نمیاد خودش.فک میکردم ادم سردیه،اما از دیشب میگم خب فیلم رو که اد ...

باهاش صحبت کردی؟

بنظرم بزارخودش پیشنهادبده همیشه خودت پیشنهادنده

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اصلا ربطی قیافه و هیکل نداره . اعتماد به نفس داشته باش . الان خوب یا بد درست یا غلط خیلیا میبینن حتی ...

فیلم دیدنش یه بحثه.

میگم خب چرا شبایی که میدید، نمیومد سمت من؟

ببین دیدنش اصلا بحث جداست.میگم تو فیلمو واسه کی میبینی؟ خب بعدش نباید تحریک بشی بیای سمت من؟

ادم سردیه بتظرت کلا؟ 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
باهاش صحبت کردی؟بنظرم بزارخودش پیشنهادبده همیشه خودت پیشنهادنده

آره. زیاد. 

بهونه که خسته‌ام،عاشقتم،فشار کار زیاده و از این دست خزعبلات