اتفاقا من اصالتا مال یه شهرستان مرز ترکیم الان تهرانم یکی از ناف تهرون بود ازم پرسید واقعا فلان شهری گفتم آره آیه و قسم که اونجا یه مسیحیه میگن به این اسم دعا باطل میکنه ببین هس من با هواپیما بیام جهالت حدو مرز و مکان و جغرافیا نداره عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ ... قد دوم ۱۵۴ ...... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
اتفاقا من اصالتا مال یه شهرستان مرز ترکیم الان تهرانم یکی از ناف تهرون بود ازم پرسید واقعا فلان شهری ...
تهران رو نگاه نکن هرکی گوسفندشو فروخته اومده
فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
به خدا زن عموی من همیشه پیش دعا نویسه زندگی خودش آروم ولی بقیه رو نابود کرده قشنگ مشخصه موقع هایی که ...
به نظرم نباید باهرکسی رفت آمد کرد من خودم ندیده بودم تو اطرافم تازگی دارم میبینم این چیزارو خودم باور نمیکردم آدمای بیکار باشن الکی زندگی یکی دیگه رو بهم بزنن