2777
2789

یکسال با خانواده شوهر صمیمی بودم یکساله تو عقد

الان ۷ماهه مثل غریبه رفتار میکنم قدیما میگفتم مادر شوهرم جلو بشینه اسرار داشتم احترام میزاشتم وقتی همه جوره شناختمشون نه تعارف میزنم نه هیچی میشینم جلو کار خدمو میکنم نه نظر میگیرم ازشون نه بهشون میگم از کارام مثل یه غریبه رفتار میکنم چون دیدم ارزش احترام و محبت ندارن همه جوره اولویت شدم خدم بعد شدهرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف حق .

خانواده شوهر  هیچ وقت خانواده خوده آدم نمیشه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
وقتی شوهرت رانندس تو زنشی مادرشوهرت وقتی تو ماشین شوهرشه که رانندس باید جلو بشینه پیش پدر شوهرت پسرش ...

دقیقا عزیزم من پدرشوهرم فت کرده تاحالا ماشینم نداشتن

ولی دیگه لیاقت جلو نشستنم ندارن

دقیقا عزیزم من پدرشوهرم فت کرده تاحالا ماشینم نداشتنولی دیگه لیاقت جلو نشستنم ندارن

از این ادمایی هستی که خیلی با ادا قاطی میشی و صمیمی و اخرش دودش تو چشم خودت میره ؟

ادمای سمی دقیقا میان سمت این افراد

چه خوب منو شناختی بیشتر بگو باید چیکار کنم

احساساتی نباش اول طرفتو بشناس 

محبت بیجا نکن صبر کن طرفت هم تلاش کنه احترام بزاره 

اگر صبر کنی و احساساتی نباشی و اول شناخت پیدا کنی اصلا به مشکل نمیخوری 

مشکلات و دردسرای  بیشتر خانما احساسات بیجا و کنترل نشدس