2777
2789

دو هفتس برای امتحانا اومدم خونمون ولی واقعا به خاطر بابام دارم اذیت میشم 

خیلی بد اخلاق و ایرادگیره همشم ازم می پرسه چرا انقد پکری نمیدونه به خاطر اخلاق خودشه الآنم می‌گفت من صد سال سیاه دوس نداشتم دختر بفرستم دانشگاه الانم اگه مشکلی داری میتونی نری با اینکه من ناراحت بودنم توی خونه به خاطر اخلاق اونه وگرنه خیلیم آدم شادیم

واقعا حالم از این خونه داره به هم میخوره توی اتاق دوازده متری خوابگاه خیلی  بیشتر از این خونه دویست متری بهم خوش میگذره ...و از بابام متنفر بودم به خاطر اخلاقش از وقتی رفتم خوابگاه و دیدم زندگی بدون اون چقدر آسوده تر و شادتره بیشتر ازش بدم میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه چیکار میکنه

همش ایراد میگیره از همه چی و گیر میده 

وقتی پیششم استرس دارم همش که چه ایرادی میخواد بگیره اینو خواهرمم میگه صبحا با توهین به زور از خواب بیدارمون میکنه 

و هر بی احترامی دلش بخواد می‌کنه به خوابیدن به غذا خوردن به راه رفتن به لباس پوشیدن به حرف زدن به همه چی گیر میده و توهین میکنه

همش ایراد میگیره از همه چی و گیر میده وقتی پیششم استرس دارم همش که چه ایرادی میخواد بگیره اینو خواهر ...

بهش گفتی؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
بهش گفتی؟

بهش گفتم اونجا راحتترم و دوس دارم همش اونجا باشم 

دعوام کرد گفت از بدی خودته که از خونواده بدت میاد اصلا من از اولش دوس نداشتم بفرستمت دانشگاه 

واقعا خیلی اذیتم می‌کنه🥺

بهش گفتم اونجا راحتترم و دوس دارم همش اونجا باشم دعوام کرد گفت از بدی خودته که از خونواده بدت میاد ا ...

بهش گفتی ک همش ایراد میگیری؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.