2777
2789

همینکه اومد تو اتاق کمد دیواریا رو باز کرده بود.کابینتامم باز کرد و همش نگاه میکرد.بعدا گفت چقد لباس داری چقد لباس میخری گفتم نه اینطور نیست خواهرم لباسش کوچیک شده داده بمن نصفش واسه اونه. گفت اها.منظورش دقیقا خرج کردن بود.

دروغم نگفتم خواهرم سن رشد هست و لباساشم نو بود.از من درشت تر هست. 

بعدم بگم من اصلا لباس گرون نمیخرم ارزونتر ولی خب بیشتر میخرم. جاریام و خواهرشوهرم کمتر میخرن ولی گرون. یعنی یجور هزینه میکنیم. همین مادرشوهرم هرماه خرید لباس داره.

چون دیر به دیر میاد کاری ندارم چکار میکنه اما واقعا حرکت خوبی نیست. من اصلا هیچکجا سرک نمیکشم واقعا.

چکار کنم چی باید میگفتم؟

پر از خیال🙂‍↔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی باید میگفتی علی (اسم شوهر) خریده اصلا دوست نداره لباس تکراری بپوشم میگه دلم میخواد تنوع بدی تکراری بدم میاد

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

باید شوهرت بهش بگه که اینکارش زشته بعدشم چرا بش میگی خواهرم داده ب بقیه چع ربطی داره نمیدونم چرا فکر میکنن اگر پسرشون میره سرکار پول اونع فقط خب زنش خونه نباشه پسرش باز میتونه بره سرکار پول دربیاره؟ 

مادر شوهر مامان منم اینطوریه😂😂

خوشم میاد نمیگی مامانبزرگ 😂😂😂😂

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹