2777
2789

• خدا شانس و بخت و اقبال رو ببین به کیا میده •

(( یکی از همشهری هامون واسه پسرش ‌که هم سن خودم هست خودرو و اتومبیل پراید صفر و نو کارخونه از نمایندگی ثبت نام کرد و خرید و با پول و درامد و حقوق خودش اما تمام مدارک و اسنادش به نام پسرش حالا این قدرنشناس و ناسپاس گواهینامه رانندگی و گواهینامه موتورسیکلت هم داره رفته سرخودی با مغزش که مثل

بچه سه ساله میمونه رفته تنهایی و بدون اطلاع و نظارت پدرش ماشین صفر کیلومتر رو فروخته و با پول فروش ماشین رفته کامپيوتر و کیس و دسته بازی برای گیمینگ و پوشاک و خرت و پرت و اشغال خریده پدرش بیچاره آنقدر حرص و جوش می‌خورد همش از دست این الدنگ که کم مونده بود سکته کنه و قلبش رو عمل کرده بود بیمارستان بستری بود و الان خداروشکر یکسالی از عملشون گذشته اما موندم خدا شانس و بخت و اقبال و خانواده و والدین حمایتگر و پشتیبان رو به کیا میده !!!! ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال مفت و بدون زحمتو کسی قدر نمیدونه‌ خصوصا زیر ۲۵ سال باشی چند سالشه پسر؟

البته پدرش زحمتکش هست و نون حلال خور عزیزم ...

بیست و پنج سالشه دقیقا هم سن خودم ...

لابد باباش از این باباهای حسابگر و خسیس بوده که پول به لباس و غذا نمیده این عقده داشته

نبابا عزیزم پدرش تموم جونشو فدای اینا میکنه جلو چشمهام واما این پسرش الدنگ و قدرنشناسه ...اتفاقا خیلی پدر نمونه ای هست بسیار با وجدان و انسان و بزرگواری برای بچه هاش و زنش نمیزاره آب از تو دلشون تکون بخوره حاامی و تکیه گااهه 

چون پسره بدون هیچ زحمتی صاحب همه چی شده قدر ندونستمثل ما نیست که برای یه لباس خریدن نمیدونیم از چی ب ...

بله گلم درسته پدرش بسیار زحمتکش هست و بزرگوار نمیزاره آب تو دلشون تکون بخوره پسرش الدنگ هست گلمم ...

به زندگی دیگران کاری نداشته باش، بهتره رو زندگی خودت تمرکز کنی

گرگ باران دیده نه گرگ بالان دیده به معنای تله و دامی که شکارچیان برای گرگها میزارن اولا دوما همشهری مونه و دوسش دارم و دلم براش میسوزه خواستم از بقیه بپرسم ...