بیاین بگین دوست دارین مرگ تون چجوری باشه من دوست دارم در کهولت سن زمانی که ۱۰۰ سالم بود در آرامش برم شما چی؟
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
نه آخه کاری به تو ندارم که من اینایی رو میگم که جدی گرفتن و میفتن به جون همدیگه بحث میکنن واکنش عزرا ...
😂😂😂
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
من نمیخوام مادرشم واسه اینکه میترسم ناغافل بمیرم وبچه ام بیفته دست این واون وبلایی سرش بیاد اونوقت بعضیا میگن سر زا بمیرم عجب!!!اون بچه اسباب بازی وعروسک نیست یه انسانه که سالها میخواد بخاطر خلا نبودن مادرش اشک بریزه و هزارتا بلا سرش بیاد یا باباهه زن بگیره نامادری اذیتش کنه ..سی وهشت سالمه میگم دیره دیگه بچه نیارم شاید افتادم مردم اون بچه تک وتنها تواین دنیا وانفسا چی به سرش میاد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا چن سالی میشه کلمه قضاوت یاد گرفتیناگ دوست داشتی ک کامنتت قفل داشت پس بهتر ک کامنت نزاری چون ای ...
ببینید مرگ انسان دست خودش نیست کلا
بله چون کلمه درستیه
ما که همو نمیشناسیم چرا بی دلیل این مدل حرف بزنیم
به هر حال هیچکس نمیتونه نظر منو تغییر بده تو دنیا
❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤