2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 102708 بازدید | 751 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بخواب شب بخیر اینجا بمونی دو دقیقه دیگه هوس اون چیزایی که تاحالا نخوردیم میکنیم. . الاناس هوس خا ...

شب بخیر خواهرم امید وارم بتونم بخوابم 

الان تو آشپز خانه ام هی دستم می‌ره سراغ نون پنیر هی میگم ولش نمیتونی بعدا دندوناتو بشوری برو بخواب 

آخرش نمیدونم این داستان چی بشه بخورم یا نخورم 😂

ولی چون گلوم و زبونم عفونت کرده باید بشورم و اینکه بدجور سرما خوردم میترسم سردی بخورم 

باشم لج کردم هی با شم لج کردم .

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیاله گرشود خالی..زمین ویرانه میگردد..

ب وقت تنگدستی..رفیق بیگانه میگردد..

نشو هم‌صحبت نامرد..ک کامت تلخ میگردد..

مصیبت میکشد مردی ک بانامرد میگردد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

درست کردی؟😂

آره عمکسشم گذاشتم دیگ😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
طرز تهیه اش رو میگی کی باید اضافه کنیم پنیر رو

آخر کار پنیر رو میریزی. درشو میذاری اجازه میدی آب شه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
گوجه رو از قبل رب کرده بودم تو اون ظرف ریختم سه قاشق پر

پس چرا همش اصراری داری رب نیست گوجه هست ؟؟ خب دیگه رب ربه چه مغازه ای باشه چه خونگی باشه . الان دیگه اینی که تو شیشه کنار گازه رب هست خب 🥴🥴

تنها و غریب و بی کس