2777
2789
عنوان

به نظرتون من کی باردار میشم

48 بازدید | 6 پست

شوهرم آزمایش داده مشکلی نداره 

من خودم همه چیم اوکیه فقط تنبلی تخمدان دارم و از ۱۶،۱۷ سالگی درگیرشم 

هرازگاهی شدید هرازگاهی خفیف 

ولی این اواخر شدید شده بود 

الان ۴ ماهه اصلاح سبک کردم خیلی رعایت میکنم 

۲ ماه فولیکول غالب نداشتم ولی این ماه و ماه قبل فولیکول غالب داشتم 

ماه پیش که باردار نشدم این ماه نمیدونم فعلا موعدم نشده

با این تعاریف نظرتون چیه؟

به زودی باردار میشی عزیزم 

به این توصیه هام عمل کن

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

میدونید که ب برای خانم های زیر ۳۵سال تا یکسال رابطه داشتن و باردار نشدن طبیعی هست و نیاز به بررسی نداره

بیشتر از۹۰درصد زوج ها که به من مراجعه کردندتا به حال با این روش باردار شدند  بدون نیاز به آی وی اف،اگر صد درصد عمل کنید حتما نتیجه میبینید.به مدت ۹۰روز یه اصلاح سبک‌ زندگی باید داشته باشیید،و بعد از سه ماه اقدام رو شروع کنید

اصلاح سبک شامل:

دوری از هرگونه استرس و خستگی زیاد.حتما تو این سه ماه باشگاه ثبت نام کنید .در رابطه با اقدام بارداری با کسی صحبت نکنید..به هیچ وجه در. این سه ماه به بچه دار شدن و بارداری فکر نکنید و از زندگی دو نفره لذت ببرید.کتاب بخونید و فیلم طنز ببنید.با خدا به هر روشی که دوست دارید راز و نیاز کنید.رژیم غذایی بدون سرخ کردنی و با روغن خیلی کم،فست فود،غذاهای کنسروی و نیمه اماده،سس و نوشابه و دلستر ،سوسیس و کالباس،تنقلات همه حذف ،استفاده از روغن کنجد در غذا .غذای کم ادویه و ترجیحا ابپز.حتما حتما صبحانه میل شود.هفته ای یکبار حلیم گندم دوبار عدسی ،دوبار تخم مرغ آبپز برای صبحانه

مصرف روزانه سه واحد میوه،سبزیجات شامل کاهو و سبزی خوردن،بروکلی،روزانه۶-۸لیوان اب تقریبا ولرم نه زیاد سرد.روزانه ۱۰عدد انجیر خیس خورده و۱۰عدد بادام درختی.صبح ناشتا :خاکشیر دو قاشق چایخوری در یه فنجان اب ولرم.واگر یبوست دارید حتما درمان کنید.روزانه قرص اسید فولیک و مولتی ویتامین میل کنید.همسرتون حتما مولتی ویتامین بخورن،موقع پریودی :گرم نگه داشتن کمر و شکم با پارچه و خوردن اب عسل و سیاه دانه و کمی رازیانه  صبح ها برای شما، جای سرد نشینید ،حمام نرفتن در اوج خونریزی رو رعایت کنیدا،گر علایم عفونت زنانه مثل ترشح و خارش و سوزش دارید درمان کنید،همسرتون مصرف کاسنی،موز،مغزیجات،شیر و عسل،خرما،دوش اب سرد داشته باشنا،ز رفتن به استخر و سونا و جکوزی خودداری کنندر،ابطه حتما حتما حول و حوش تخمک گذاری باشه نه از زمان پاک شدن پریودیب،ا اپلیکیشن یک زن.  تاریخ تخمک گذاری رو مشخص کن و از کیت تخمک گذاری هم حداقل دو تا سه ماه برای اطمینان استفاده کنید تا روز تخمک گذاری  دقیق مشخص بشهو از دو سه شب قبل تا شب بعد اون ۳-۴بار رابطه رو برنامه ریزی کنید،یک ساعت قبل از رابطه معجون شیر و عسل و خرما و پسته هر دوتون یه لیوان بخوریدا قا سر شب یه فنجون نسکافه بخورهبع د از رابطه تا دو ساعت دوش نگیرید و تا نیم. ساعت پاتون بالا باشه.دخول عمیق لازمه،اچر داخل سونو تخمدان پلی کیستیک مشاهده شده با مشورت پزشک متفورمین استفاده کنید

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

امیدوارم به زودی نتیجه بگیری عزیزم

سلام عزیزممیدونید که ب برای خانم های زیر ۳۵سال تا یکسال رابطه داشتن و باردار نشدن طبیعی هست و نیاز ب ...

مرسی عزیزم

تا حدودی اینایی که زحمت کشیدی نوشتی رو رعایت میکنم 

ولی نمیدونم کی وقتش میرسه

فکر و خیالم خیلی دارم نمیدونم بهش فکر نکنم و بیخیال باشم

مرسی عزیزمتا حدودی اینایی که زحمت کشیدی نوشتی رو رعایت میکنم ولی نمیدونم کی وقتش میرسهفکر و خیالم خی ...

مطمئن باش که نتیجه بگیری

فقط این جمله ام همیشه یادت باشه🤫😉از همه چیز مهم تره

خیلییی مهم👇👇👇من با این روش باردار شدم

(تا بیخیالش نشی ،به دستش نمیاری)