2777
2789
ارهه خب ولی گاهی شوخیم میگیره😂

هرچیزی به وقتش نازدختر، درس گردش تفریح ازدواج،، ان‌شاءالله یه شیرپاک خورده قسمتت بشه بدونی اونجوری که میگن بدنیست ازدواج،، ان‌شاءالله یه گل‌پسرش مثل همسرمن قسمتت دخترامون بشه وخوشبخت بشن.. 

میبینم میگن ازدواج بده آدم دلش میگیره.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
هرچیزی به وقتش نازدختر، درس گردش تفریح ازدواج،، ان‌شاءالله یه شیرپاک خورده قسمتت بشه بدونی اونجوری ک ...

عزیز دلمم ممنونمم🥹❤️❤️

اره دقیقا همینطوره،خودمم بعضی مواقع فکر میکنم که در آینده قراره کی نصیبم بشه🥹امیدوارم همینطور که شما میگید باشه🥹🤍🤍

الهی که خوشبخت بشید قشنگ من خداروشکرر❤️

از قدیم گفتن:تف به قوم پدری لعنت به قوم مادری،،،دختر دسته گلی دادیم به شهر دیگری😂هیچکدوم لیاقت منو نداشتن تا الان🥲😂❤️(شوخی🤪😂❤️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای چه بید؟!

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

آقاتونو احتمالا مامور گرفته چون کارت نداشته فرستاده کشورش🥺

اینکه تاپیک بازه دلیلی نمیشه بیاید هر چرندی دیدید بگید!!!

لطفا اینقد مزاحمت ایجاد نکنید و تاپیکای منو زیروبالا نکنید و لایک نکنید،یبار دیگه توی تاپیکم دیدم شمارو گزارش میزنم براتون

آقاتونو احتمالا مامور گرفته چون کارت نداشته فرستاده کشورش🥺

وای وای بیایید این مرد چه با مزه است گلوله نمکه 

گوشت تنمون رو آب کردید پلاسید تو تاپیک خانما تا درخواست تونو قبول کنند... چقدر تباااااااه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

آتشی بر سینه ام افکنده دوست می‌برد آنجا که

تحت تاثیر قرار گرفتم اصلا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اینکه تاپیک بازه دلیلی نمیشه بیاید هر چرندی دیدید بگید!!!لطفا اینقد مزاحمت ایجاد نکنید و تاپیکای منو ...

@niniyar_1    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

@niniyar_2    

این مرد به این خانم مدام مزاحمت ایجاد میکنند

وای وای بیایید این مرد چه با مزه است گلوله نمکه گوشت تنمون رو آب کردید پلاسید تو تاپیک خانما تا درخو ...

مگه پیامشو نخوندی بالا طنین خانم چی نوشته برا چی هر شر و وری مینویسه بدون اجازه