من از شستن روزانه لباس زیر با دست خسته شدم و بنظرم ماشین لباسشویی هم بهداشتی نیست ،می خوام مینی واش بگیرم اما مرددم ،لطفا اگر کسی هست استفاده میکنه راهنمایی کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام گلم من مینی واشم رو برای لباس نوزادم خریدم تا ۳ سال بهم کارایی داد خیلی ازش راضی بودم ضمنا لباسشویی و مینی واش ک لباسارو تمیز نمیشورن!!!اونا فقط میچرخن من سعی میکنم بهترین نوع مواد شوینده رو بخرم و دور درجه مینی واشمو دو الی سه بار برگردونم!!!!الانم سه تا لباسشویی دارم دوتا مینی واش ک یکیو برای لباسایی ک نیاز ب وایتکس دارن استفاده میکنم یکی مینی واش کوچیکه برای لباسای کار همسرم و لباسای عرقی ک هیچ لکی ندارن و تعدادشون کمه و یه تمام اتو ماتیک ک هنو نصبش نکردم منتظرم شوهرم پول بیاد دسش ک برام واش روم بزنه ک هم تمام اتوماتیکمو نصب کنم هم اون دوتا رو بزارم تو واش روم !!راستی مینی واش ۵۰ سانتیمو تو حموم میزاشتم ک ب علت رطوبت خراب شد اینی ک الان دارم تو حیاط همراه با مینی واش بزرگم ک دوتاشون خشک کناشون خراب شد مینی واش ۵۰ سانتیم کلا انگار خشک کنش دکوری بود ولی بزرگه تا ۴ سال بم کار داد!!!!لباس زیرامون هم با تاید و وایتکس تو مینی واش بزرگم میشورم حدود ۲ دور با مواد شوینده و دو دور با اب!!!خیلی هم راضیم منم مث شما لباس زیر رپ روزانه عوض میکنم