2777
2789

ببین وقتی خودتودوسداشته باشی وبخودت ارزش قائل شی پس هرچی که برات ارزش قائل نمیشه رو کنارمیزاری این حرفموعمقی درک کن ارزش قائل نشده پس کنارش بزار

هیچکس تواین دنیابه اندازه خودت خودتودوسندابه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین وقتی خودتودوسداشته باشی وبخودت ارزش قائل شی پس هرچی که برات ارزش قائل نمیشه رو کنارمیزاری این ح ...

میدونم ولی ناخوداگاه هعی چکش میکنم و نمیدونم چرا منتظر چنین ادمیم

کاربری دست دونفره😃
انتظار کشیدن آدمو پیر می‌کنه لامصب فقط کار کن خودتو سرگرم کن چکش نکن و کلا از گوشیت پاکش کن

نمیشه حتی وقتی پاکشم میکنم باز میرم شمارشو سیو میکنم و تو آپای مختلف منتظر یه پیامش میمونم💔

کاربری دست دونفره😃
نه اخه وابستگیمم تموم شده نزدیک دوماهه ک کات کردیم

بببن یچی بگم

روخودت ظاهرت وهدفت کارکن وقتی بالاترازاین سطحی که هستی بشی

ادمای قبلی رو دیگه حساب نمیکنی چدن تویه سطح بالاتراززندگی داری ترددمیکنی

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

چند وقت باهم بودین؟ناحالا به این فکر کردی ک چرا خیانت کرده؟چون بیشتر خیانت ها به خاطر عدم جذابیت و ی ...

۶ ماه

خب چیکار میکردم دیگ😐

خیانت کرد با اکسش

کاربری دست دونفره😃