2777
2789

با پارتنرم تصمیم گرفتیم با تراپیست زوج درمانگر صحبت کنیم اول اینکه گفت من مشاورم و.. فقط یه بازاریاب بود من که سر درنمیارم از اصطلاحات روانشناسی پارتنرم ازش سوال می‌پرسید تخصصی حتی یه سوال رو هم جواب نداد دلمون خوش باشه فقط هی گفت شما مشکلتون حاده خیلی جدیه پارتنر منم خیلی با اصطلاحات قلمبه سلمبه توضیح می‌داد که نه مشکل ما حاد نیست و.. اونم میگفت من میدونم و.. پارتنرم گفت رفرنس شما چیه بعد ازش پرسید رفرنس چیه بنده خدا پارتنر من هنگ کرد آخرم گفت باید 5880 بدید و مشاورمون 6 ماه دیگ وقت میده الان من براتون پارتی بازی می‌کنم چون مشکل شما خیلییی حاده خیلیم میخواست بگه شما افسرده و اظطراب شدید و.. دارید درصورتی که اصلا ما اینارو نداریم و موضوع صحبت ما این نبود بعد گفت اوکی میکنم بعد (پارتنر نمیگم چندشم شد میگم امیر) امیر گفت ما میخوایم هربار رو قبل از مشاوره پرداخت کنیم نیازی نیست همش با هم باشه در انتها گفت آره دکترمون فلان مدرک رو داره از فلان دانشگاه تیر خلاص اونجا بود ک امیر گفت اصلا اون دانشگاه رشته روانشناسی نداره خانم و یه دفعه تلفن رومون قطع شد 🙂 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اصلا اسمشو سرچ‌کنید ببینید شماره نظام پزشکی داره جرمه این کارش که . رفرنس رو ادم ترم یک یاد میگیره چیه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خب جای خوب نرفتید، جای خوب برید به بقیه هم توصیه نکنید که ندن وگرنه تراپیست های عالی و زوج درمانگرای عالی کم نیستن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اونی که باهاتون صحبت میکرد خودشو روانشناس جا زده بود؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من الان دارم با مرکز مشاوره همکده ، مشاوره میگیرم 

چون جای دیگه م مشاوره رفته بود، حرفهایش و راهکارهای واقعا در حد مشاوره س 

خیلی جاها هم دیدم گفته بودن همکده کلاهبرداران و ‌‌‌‌....

اصلا اسمشو سرچ‌کنید ببینید شماره نظام پزشکی داره جرمه این کارش که . رفرنس رو ادم ترم یک یاد میگیره چ ...

گویا معنی کلمه رفرنس رو هم نمیدونستن 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب جای خوب نرفتید، جای خوب برید به بقیه هم توصیه نکنید که ندن وگرنه تراپیست های عالی و زوج درمانگرای ...

عزیزم من میگم اینجا نرن وگرنه خودم دنبالشم

من خودم اول تحقیق کردم تو سایت پزشک خوب بعد رفتم پیش زوج درمانگرو واقعا راضی بودم

خیر سرم سرچ کردم بهترین زوج درمانگر این اومد 

از کجا پیدا کردید این مشاور رو؟؟

سرچ کردم بهترین زوج درمانگر این اومد 

یعنی اونی که باهاتون صحبت میکرد خودشو روانشناس جا زده بود؟

نمیدونم والا میگفت مشاورم و.. 

گویا معنی کلمه رفرنس رو هم نمیدونستن

اسم این دکترا رو بگید بقیه سرچ میکنن نی نی سایت بیاد . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من الان دارم با مرکز مشاوره همکده ، مشاوره میگیرم چون جای دیگه م مشاوره رفته بود، حرفهایش و راهکارها ...

کلاه بردار نیست اینا دیگ یه لول دیگ از کلاهبرداری