با پارتنرم تصمیم گرفتیم با تراپیست زوج درمانگر صحبت کنیم اول اینکه گفت من مشاورم و.. فقط یه بازاریاب بود من که سر درنمیارم از اصطلاحات روانشناسی پارتنرم ازش سوال میپرسید تخصصی حتی یه سوال رو هم جواب نداد دلمون خوش باشه فقط هی گفت شما مشکلتون حاده خیلی جدیه پارتنر منم خیلی با اصطلاحات قلمبه سلمبه توضیح میداد که نه مشکل ما حاد نیست و.. اونم میگفت من میدونم و.. پارتنرم گفت رفرنس شما چیه بعد ازش پرسید رفرنس چیه بنده خدا پارتنر من هنگ کرد آخرم گفت باید 5880 بدید و مشاورمون 6 ماه دیگ وقت میده الان من براتون پارتی بازی میکنم چون مشکل شما خیلییی حاده خیلیم میخواست بگه شما افسرده و اظطراب شدید و.. دارید درصورتی که اصلا ما اینارو نداریم و موضوع صحبت ما این نبود بعد گفت اوکی میکنم بعد (پارتنر نمیگم چندشم شد میگم امیر) امیر گفت ما میخوایم هربار رو قبل از مشاوره پرداخت کنیم نیازی نیست همش با هم باشه در انتها گفت آره دکترمون فلان مدرک رو داره از فلان دانشگاه تیر خلاص اونجا بود ک امیر گفت اصلا اون دانشگاه رشته روانشناسی نداره خانم و یه دفعه تلفن رومون قطع شد 🙂
خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
اصلا اسمشو سرچکنید ببینید شماره نظام پزشکی داره جرمه این کارش که . رفرنس رو ادم ترم یک یاد میگیره چیه
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی اونی که باهاتون صحبت میکرد خودشو روانشناس جا زده بود؟
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اسم این دکترا رو بگید بقیه سرچ میکنن نی نی سایت بیاد .
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!