2777
2789
بگین منم یاد بگیرم عروسک ساختم دستم تو جیب خودم باشه عروسک روسی اصلا مشتری پیدا نشد فقط چند تا دونه ...

اگه تو اطرافت بچه مدرسه ای داری یه دونه از کارای خوشگلتو بده ببره مدرسه بعد آدرس پیجتو بهشون بده بعد یه پیج بذار برای خودت همه کاراتو توش بذار 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تو اطرافت بچه مدرسه ای داری یه دونه از کارای خوشگلتو بده ببره مدرسه بعد آدرس پیجتو بهشون بده بعد ...

تو روبیکا پیج دارم عضو فعال پیدا نمیکنم هم پیج قبلیم حدود دو ساله هس هم پیج فروشگاهی دارم نمیدونم چیکار کنم 

تو روبیکا پیج دارم عضو فعال پیدا نمیکنم هم پیج قبلیم حدود دو ساله هس هم پیج فروشگاهی دارم نمیدونم چی ...

از دوستات بخواه تو استوری کاراتو بذارن اددت کنن و بچه مدرسه ای هم که گفتم انجام بده 

از دوستات بخواه تو استوری کاراتو بذارن اددت کنن و بچه مدرسه ای هم که گفتم انجام بده

دوستی مدارم جایی دیگ درس خوندم اونم ده سال قبل الان با هیچکدوم در ارتباط نیستم مخصوصا چون مدرسه خاص بود از شهر های کوچیک اطراف بودن دوستام دوریم از هم ده سالم گذشته اصلا در ارتباط نیستیم 

خداروشکر بعد کلی دویدن آره نمایشگاه شهرمون شرکت میکنم جدیدا جمعه ها میرم مصلی چند نفر هستیم وسیله م ...

خدا رو شکر .برات خوشحالم 

حالا میخام ی کار دیگ شروع کنم میترسم باز مشتری گیر نیاد 

چیکارا کردی برا مشتری پیدا کردن میشه بمنم یاد بدی 

خدا رو شکر .برات خوشحالم حالا میخام ی کار دیگ شروع کنم میترسم باز مشتری گیر نیاد چیکارا کردی برا مشت ...

اول کانال زدم کارامو میزاشتم چند نفر از آشناها خریدن به مرور  کارمو زیاد کردم تنوع دادم نمایشگاه هم خیلی تاثیر داشت .بیشتر دیده میشی کارات فروخته میشه 

دوستی مدارم جایی دیگ درس خوندم اونم ده سال قبل الان با هیچکدوم در ارتباط نیستم مخصوصا چون مدرسه خاص ...

خب ببر مهد کودکا و پیش دبستانیها و مدارس بفروش 

اول کانال زدم کارامو میزاشتم چند نفر از آشناها خریدن به مرور کارمو زیاد کردم تنوع دادم نمایشگاه هم ...

من ن اشنای درستو حسابی دارم ن دوستی 

خودمم پیج زدم فقط سعی کردم عضو بیارم تو پیجم ک موفق نشدم