2777
2789

اول از همه اینو بگم که آشنایی برا ازدواجه و خانواده ها خبر دارن

سر  اینکه داشتیم تلفنی حرف می‌زدیم

اون شاکی بود که چرا پسرا باید بهت دایرکت بدن تو اینستا

بچه ها من اصلا از خودم تو فضای مجازی اطلاعات منتشر نمیکنم. حتی یدونه پست هم ندارم. فقط و فقط پروفایلم عکس نصفه صورتمه.

بعد من گفتم خب اونا پیام بدن من که جوابشونو نمیدم

گفت عههه؟ واقعا جوابشونو نمیدی یعنی؟

بعد من بهم برخورد که واقعا تو فکر میکردی من جواب اینارو میدم؟! حتی یه مورد پیش اومد ، پسره اومد دایرکت گفت یه سوال دارم. من اسکرین شاتشو فرستادم برا این آقا، ازش پرسیدم به نظرت جوابشو بدم یا نه

خلاصه بحثمون شد و من قطع کردم روش(چند بار زنگ زد جواب ندادم)

بعد اومده تو پیامک میگه طلبکاری و من دیگه زنگت نمیزنم و انقدر خری که نمی‌فهمی من اگه بهت شک داشتم به فالورا و چتات گیر میدادم(بچه ها به دونههه دونشون گیر دادههههه)

بعدم برگشته میگه من فقط به پوششت گیر دادم😐بچه ها من محجبم بخدا. بعدم مگه من بزرگتر ندارم که تویی که هنوز هیچ نسبت رسمی بینمون نیست بهم گیر بدی؟!

تقصیر کیه به نظرتون ؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

خب میگفتی چون خیلی خوبم برا همین خیلیا دنبالم ان 😂 ولی من محل نمیدم 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

فقط میتونم بگم ازالان اینه بعدازدواج عمرت ب فناس همین.

ی مرد خسیس ادموپیرمیکنه

ی شکاک

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میگفتی چون خیلی خوبم برا همین خیلیا دنبالم ان 😂 ولی من محل نمیدم

خودش می‌دونه خواستگار دارم

سر همین فشاری میشه

یا مثلا برمیگرده بهم میگه از دم مترو تا خونتون برات اسنپ میگیرم ، سوار تاکسی نشو . یا اگه میشی جلو بشین و پیش مردا نشین و این حرفا 

وای که چقدر رو مخمه این غیرتی بازیاش 🤦🏻‍♀️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

واای چقد کار بدی کردی چرا رفتی اسکرین فرستادی گفتی جوابشو بدم یا نه؟؟؟

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

ولش کن این از الان انقدر شکاک و ناپخته اس بری تو زندگی میخواد چی کنه . عمر و جوونی خودتو حرومش نکن

البته به نظرم رفتار خودتم منفعلانه اس نمیدونی با مسائل چطور برخورد کنی

خودش می‌دونه خواستگار دارمسر همین فشاری میشهیا مثلا برمیگرده بهم میگه از دم مترو تا خونتون برات اسنپ ...

عزیزم پسرا بدشون میاد که بفهمن نامزدشون خاطرخواه داره عصبی میشن اصلا نباید مطرح کنی

از اول چرا اسکرین دادی و همچین سوالی پرسیدی؟خودت باعث شدی تا این حد دخالت کنه.جفتتون بچه هستین و هرد ...

وسط تلفنی حرف زدن بود که پسره دایرکت داد

اومدم اسمشو بخونم، یه چند لحظه سکوت کردم

بعد گفت چیشد و اینا، گفتم هیچی

همیشه وقتی میگم هیچی گیر میده که میشد

مجبور شدم بگم یکی دایرکت داده و اینا

بخونمش به نظرت؟ 

بعدم بحث اینش نیست فقط. خودش می‌دونه خواستگار دارم 

کلا حساس شده

ولی خب خیلی زشت نیست که اینطوری بهم بگه؟

واای چقد کار بدی کردی چرا رفتی اسکرین فرستادی گفتی جوابشو بدم یا نه؟؟؟

چون بعدا میدید بهش نگفتم که که بهم دایرکت دادن قاطی میکرد 😑😑😑بابا بخدا موندم خودم دیگه

بهش نگم میگه چرا نگفتی

بگم اینطوری میکنه

ولش کن این از الان انقدر شکاک و ناپخته اس بری تو زندگی میخواد چی کنه . عمر و جوونی خودتو حرومش نکنال ...

خب چیکار کنم به نظرت؟

وسط تلفنی حرف زدن بود که پسره دایرکت داداومدم اسمشو بخونم، یه چند لحظه سکوت کردمبعد گفت چیشد و اینا، ...

بله مشخصه اونم زیادی گیره اینا همه نشونه س ممکنه بعد ازدواج محدودت کنه پس عاقلانه تصمیم بگیر

عزیزم پسرا بدشون میاد که بفهمن نامزدشون خاطرخواه داره عصبی میشن اصلا نباید مطرح کنی

بابا خودش می‌دونه خب

یه سری باهم بیرون بودیم یه زنه اومد شمارمو بگیره😑🤦🏻‍♀️به من چه آخه