2777
2789
عنوان

مادرم هیچ کار بلد نیست از خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 79 پست

الان ماها خودمون از خانه داری خسته میشیم و میخایم درس بخونیم و بریم سرکار،مامانامونم همینطور مگه چه فرقی با ما دارن،خسته میشن دیگ،با مادرت صحبت کن که با همدیگه تقسیم کار کنید،بگو کار اصلی با شماست منم در کنارت کمک میکنم،امیدوارم جواب بده🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مادرم حوصله کار خونه نداره ظرف هارو خیلی بی حوصله میشوره کابینت ها همه بهم ریخته و کثیف هر کدوم از لباس هاشو رو مبل میندازه اصلا رختخواب هارو جمع نمیکنه تو خونه همیشه سفره وسط خونست تا ناهار شام بیاره 

همه قابلمه ها کثیف 

چیکار میشه کرد من خودم کم کم تمیز میکنم 

برگشت به آزادی🕊

چقدر آدمای اینجوری بدن واقعا.با زندگی کردنشون بقیه رو آزار میدن.مادر منم اینجوری تنبل و شلخته و... 

خانوادگی اینجوری بی مسئولیتن.دلشون میخواد بشینن بقیه کاراشونو بکنن.فقط بشینن پای تلفن به غیبت کردن.

آخه آدم به درد نخور وقتی انقدر بی مسئولیتی ازدواج نکن حداقل ازدواج کردی تو که عرضه نداری فرت و فرت بچه نیار.

با تمام وجود از آدمای بی مسئولیت حالم بهم میخوره

عزیزم انگار خواهر زاده منیاینقدر با خواهرم دعوا میکنیم که هوای دخترش رو داشته باشه فایده نداره

من هیچکس به مامانم چیزی نمیگه

زمانی که تو سن بلوغ بودم بدترین چیزهارو به چشم دیدم مشکل اعصاب پیدا کردم

یه لقمه غذا نمیخوردم مریض بودم نمیخوابیدم

یه دکتر منو نبرد

از همه قدبلند تر بودم قدم کوتاه موند لاغر شدم یه تار مو تو سرم نمونده دارم کچل میشم

الان بهش میگم چرا هیچ تلاشی نکردی برام میگه چیکارت میکردم

یه بار از لباس و قر و فر خودش نگذشت به خاطر من

هر ماه لباس میخره هرچیزی بخواد میخره من 23 سالمه نه دانشگاه میزارن برم میگن فقط پزشکی

نه پول میدن بهم نه لباس میخرن نه میزارن برم بیرون

چندتا خواستگار داشتم خودشون رد میکردن

الانم میگن خواستگار نداری ترشیدی

یه بار از لباس خودش نزد برام

عمه هام از نون شبشون میگذرن به بچه هاشون برسن

الان ماها خودمون از خانه داری خسته میشیم و میخایم درس بخونیم و بریم سرکار،مامانامونم همینطور مگه چه ...

این کار بکنه خسته بشه خیلی فرق می‌کنه تا سبک زندگی یکی این باشه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چقدر آدمای اینجوری بدن واقعا.با زندگی کردنشون بقیه رو آزار میدن.مادر منم اینجوری تنبل و شلخته و... خ ...

تو خانوادمون پر از آدمای این جوری تنبل و بی خاصیت که همش این و اون باید زندگی شونو جمع کنن وگرنه بوی گندهاشون دنیا رو برمیداره. تف سر بالا هستن کارهاشون رو انجام بدی جونت درمیاد از جای چند نفر زندگی کردن، انجام ندی بدبختیش باز گریبان خودت رو میگیره

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

هیچ زنی اینجوری نیست اکثرا ذوق زندگی و بچه هاشونو دارن و به زندگیشون میرسن اینایی که میگید احتمالا ا ...

این جوری که نصف بیشتر مادرانی نینی سایت افسردگی دارن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من هیچکس به مامانم چیزی نمیگهزمانی که تو سن بلوغ بودم بدترین چیزهارو به چشم دیدم مشکل اعصاب پیدا کرد ...

عزیزم تو دختر قوی هستی خودت باید تلاش کنی برای آیندت روزای خوب هم میاد. به اطرافیانت زیاد اهمیت نده

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
خب اونایی که مادراشون رسیدگی نمیکنن میان اینجا دردودل تایپیک میزنن

اره 

ولی مادر من همینه مشکلی هم ندارم عادت کرده به این سبک از زندگی