2777
2789
عنوان

با چه کاری صورتتون تپل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 91 پست
[QUOTE=366025930]😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 حالا افغانستان ترکمنستان هندوستان 😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

برای من جواب داد.

همش یه هفته بود

تموم شد.

الان چند ماه میشه گذشته ازش.

ولی اوکی.

اصن به من چه😁😁😁

بنظرم سرلاک بهتر رو من بیشتر اثر کرد

بدن و چاق نمیکنه . چون منم فقط میخوام صورتم چاق بشه و اینکه اگه قطع کنی برمی‌گرده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی خوبی که 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فیلتر نداره ؟خیلی خوبی که تپل تر از این بد میشی

نه والاه

یکم زیاد نه که 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اسی اگه بدون افکت گرفتی صورتت خوبه‌. قشنگی ماشالله

افکت نیس به جان خودم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
آخییی خودا چه عروسکی خوشبخت شیییی🥺🥺❤❤❤

فداتشم

چطوری مصرف کردین

روش نوشته اب جوش و باید بذاری ولرم شی بعد بریزی توش ۵ دیقه هم بزنی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
بدن و چاق نمیکنه . چون منم فقط میخوام صورتم چاق بشه و اینکه اگه قطع کنی برمی‌گرده

نه زیاد ببشتر میره تو صورت 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘