2777
2789

من زبانم خیلی خوب نیست و بعضی وقتا نیاز دارم که ویدیوهایی که از یوتوب میبینم رو خلاصه و فارسی در دسترسم داشته باشم

این سایته رو امروز پیدا کردم

لینک ویدیو رو کپی میکنید زبان مورد نظرتون رو انتخاب میکنید بعد بهتون خلاصه به همون زبان میده. فارسی هم داره

youtubelm.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چه کاریه، خود سایت یوتیوب همه زیرنویسارو داره با ترجمه خودکار

نه نداره 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
فکر نکنم عزیز

من خودم کلا ویدئو های رو که سطح بالایی دارن و کامل متوجه نمیشمو با ترجمه خود سایت می‌بینم، ترجمه خودکار سایت، تو برنامه هم این گزینه هست اما بالا نمیاره همه زبانارو

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
من خودم کلا ویدئو های رو که سطح بالایی دارن و کامل متوجه نمیشمو با ترجمه خود سایت می‌بینم، ترجمه خود ...

فدات

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
خب چه کاریه، خود سایت یوتیوب همه زیرنویسارو داره با ترجمه خودکار

این خلاصش میکنه از این جهت مفیده

بعضی وقتا دلت میخواد ببینی حرف حساب یارو چیه تو ویدیو این بهت میگه

این خلاصش میکنه از این جهت مفیدهبعضی وقتا دلت میخواد ببینی حرف حساب یارو چیه تو ویدیو این بهت میگه

آ پس برای وقتایی که حوصله نداری خوبه  😂✨

آ پس برای وقتایی که حوصله نداری خوبه 😂✨

البته من خلاصه انگلیسی رو هم می‌خوام بگیرم کار نمیکنه، امیدوارم حداقل برای بقیه اینطور نباشه🤧