2777
2789
عنوان

یاد اکس الاغم میوفتم دلم میخواد بالا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی زمان میگذره به قولی از تب و تاب میفتی . با خودت میگی دور از جون چه خر بودم . چه اشتباهی کردم فلان کارو انجام دادم.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
از من خیلی سم‌بود می‌گفت ۲۰ میلیون بده بزارم رو پولام ماشین بخرم برم‌بار قاچاق بیارم😐وای خدایا شکرت ...

از منم یه چوسه پول تو جیبی هام می‌گرفت حالا پولام چقدر بود ۲۰۰ هزار تومن

همونم مبگرفت مرتیکه بی غیرت خاک بر سر

ب اونم میگن مرد؟

تازه دارم میبینم مردونگی کردن ینی چی

چشم و گوشم وا شده

وقتی زمان میگذره به قولی از تب و تاب میفتی . با خودت میگی دور از جون چه خر بودم . چه اشتباهی کردم فل ...

دقیقا اوایل کات خیلی بدجور دلتنگ میشدم 

ولی الان میگم کاش زودتر گورش گم میکرد

از منم یه چوسه پول تو جیبی هام می‌گرفت حالا پولام چقدر بود ۲۰۰ هزار تومنهمونم مبگرفت مرتیکه بی غیرت ...

دقیقااااااااااا راست‌گفتی دمت گرم

بخدا من‌ با همسرم با اینکه مجازی آشنا شدم انقدر عزت و احترام داره اصلا غیرت داره اخلاق داره خدا پیر پیغمبر و محرم نامحرم سرش میشه

دورش بگردم درد و بلاش بخوره تو سر اوت بی غیرت😐