2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 119 پست
باورم نمیشه این حرفا واقعی باشه همش فکر میکنم بزای بیکاری اینارو میگید اگه واقعی باید واقعا دست و ...

من موندم شما چرا اینو زشت نمیدونی؟ 

من به عنوان عروسی که کلی ذوق داشتم و کلی با احترام با همه برخورد کردم وقتی یه نفر بهم با لحن ید بگه تو پاشو که تو عکس ما نباشی واقعا ناراحت میشم، با این حال من هیچی نگفتم و گله نکردم ولی اون کرد😂 شما میگی این رفتار زشت نیست؟ 

شاید تعریفمون از احترام با هم فرق داره👌🏻😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فرقی داره؟ دیگه حسودی خواهرزاده شوهرتون رو نکنید از راه نرسیده بینشون فاصله نندازید یه عکسه دیگه

حسودی چرا 😂☹️ شما اگه متاهل باشی و رابطه خوبی داشته باشید می‌دونی که رابطه زن و شوهر از همه صمیمی تر هست و نیازی به حسادت نیست 

قضیههه نوع برخورد اون دختر بود نه حسادت من😄

من توقع احترام داشتم ن اون لحن

بله حرفت درست نبود یعنی خودت تکی بدون همسرت مثلا با بابات یا خواهر و برادرت و یا مادرت یا دوست اصلا ...

چرا گرفتم ولی نرفتم با زور عروس بلند کنم بگم تو برو تو عکس ما نباش

نه اتفاقا اینجا برعکسع من حتی گله هم نکردم اون یه برخورد بدی داشت من حتی چیزی هم بهش نگفتم اون بود ک ...

نمیدونم شما طرز فکرت چیه 

از لحن اونم خبرم ندارم 

طبق نوشته خودتون نظر میدم 

برای منم این مسایل اهمیتی نداره با خانواده همسرم خیلی خوبم و به همدیگه احترام می‌گذاریم 

این جور مسایل و این مسخره بازیا بینمون نیست 

منظورم از گله و شکایت هم این نبود که بعد این حرف گله کنید 

وقتی اینو میگید خواه ناخواه اون طرف نسبت به شما گارد میگیره 

اون الان حق به جانب شده که آره خواستم با دایی عکس بگیرم زندایی نذاشت 

بقیه هم باهاش هم نظر میشن میگن وای آره اخلاق این زندایی اینجوریه اونجوریه 

وجهه خودتون تو فامیل همسر با این مسایل کوچیک خراب میشه 

البته الان شاید درک نکنید این مسایل رو به مرور متوجه منظورم میشید 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا یه عکس دوتایی می‌گرفت چی میشد ؟زشته تازه رفتی تو فامیل انقد خودتو بد جلوه نده

خدا شاهده بد جلوه بده یا خوب 

اکثرا خانواده شوهر ب چشم عروس بد میبینن 

مگه اینکه عروس خیلی خوش شانس باشه