2777
2789
عنوان

این دنیا چیا بهتون بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 32 پست

به دنیا اومدن تو یک کشوری که مدارس مختلط باشه، کریسمس و هالووین داشته باشه بعدش بعد از ۵۰ سالگی با اسلام آشنا بشم توبه کنم 😁

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی زمستونی ک توش سرماخورده نباشم

عاشق دغدغه ت شدم 😅

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

عمروجونیمو..خیلی چیزا....اینهمه استرس ازاینده که داره موهامون سفیدمیکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

هیچی بدهکار نیس

نه تنها برای من بلکه برلی هیچ کس 

همش خودتی وخودت  بخوای چیزی رو هم به دست بیاری باز،خودتی 

ازدست بدی باز خودتی

دنیا هیچ تاثیری رو داشتن ونداشتن نداره 

فقط خودمونیم 

به دنیا اومدن تو یک کشوری که مدارس مختلط باشه، کریسمس و هالووین داشته باشه بعدش بعد از ۵۰ سالگی با ا ...

من توبه اخرعمرم نمیخوام😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
به دنیا اومدن تو یک کشوری که مدارس مختلط باشه، کریسمس و هالووین داشته باشه بعدش بعد از ۵۰ سالگی با ا ...

ای جااااانم 

دلم به حال خودمون میسوزه

که با کلی حسرت زندگی می‌کنیم 

حیف که فقط یه بار شانس زندگی داریم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ای جااااانم دلم به حال خودمون میسوزهکه با کلی حسرت زندگی می‌کنیم حیف که فقط یه بار شانس زندگی داریم

هر چی فیلم و سریال مدرسه ای میدیدم و میبینم حسرتش به جونم میمونه حتی به همین ترکیه هم راضیم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

عاشق دغدغه ت شدم 😅

ازاول پاییزتاامروز سرماخوردم باورت میشه هنوزخوب نشدم

گلوم دیگه داره خون میادازش ازبس سرفه میکنم هیچجوره خوب نمیشم حالم بده باورکن سلامتی ازهمه چیزمهمتره

من وقتی همه خوش وخرم بودن شب یلدا مریض بودم گوشه خونه مثل مرده افتاده بودم یکماهه ازخونه بجز دکتررفتن هیچ جای دیگه نتونستم برم

ازاول پاییزتاامروز سرماخوردم باورت میشه هنوزخوب نشدمگلوم دیگه داره خون میادازش ازبس سرفه میکنم هیچجو ...

عزیز دلمممم

فدای تو بشم ایشالا خیلی زود خوبه خوب بشی گلم 

حلالم کن تورو خدا 

ی نینی خوشمل🥲🥹 ک ۲و۳ساله منتظرشم

و کلی سفر با همسرم البته خارج از کشور😁

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
ی نینی خوشمل🥲🥹 ک ۲و۳ساله منتظرشمو کلی سفر با همسرم البته خارج از کشور😁

ایشالا عزیزم 

به هر دوتای آرزوهای قشنگت برسی💚