2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم تا ابد بدون اینکه دیوونه بشم زندگی کنم

دقیقاً منم همین حسو از خونم میگیرم،عالیه،وقتی کارهای نظافتو انجام میدم،یه لیوان چای و یه کتاب و آرامش،انگار زمان متوقف میشه

دقیقاً منم همین حسو از خونم میگیرم،عالیه،وقتی کارهای نظافتو انجام میدم،یه لیوان چای و یه کتاب و آرام ...

تو ، منی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خیلی خوبه اگه کسی رو اعصاب نباشه

کسی نیس که بخواد رو اعصاب باشه ...شوهرم صبح زود ساعت۷میره تا۸شب ، بچه هم ندارم، یه منطقه بشدت اروم و یه ساختمان فوق اروم 😍🥲 همش دست به دست هم میده که صدای پر زدن پرنده تو کوچه هم شنیده بشه ....تازه فضای خونمون روبه باغ و استبل اسبه😜 قشنگ ارامش مطلق 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خونه ما🥲 دیگه اینقدر سکوت مطلقه که من گاهی گریم میگیره ازاین همه سکوت

همون نیستی که میگفتی بین اعضای خانوادتون سردی افتاده؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
کسی نیس که بخواد رو اعصاب باشه ...شوهرم صبح زود ساعت۷میره تا۸شب ، بچه هم ندارم، یه منطقه بشدت اروم و ...

بیا منم ببر پیش خودت چای بخوریم تعریف کنیم بخندیم🥲

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
همون نیستی که میگفتی بین اعضای خانوادتون سردی افتاده؟

نه عزیزم ، خانواده ای ندارم که بخواد سردی بیوفته 🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....