2777
2789
عنوان

من همین الان یه کار اشتباه کردم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 67 پست
یعنی بجای اینکه بره بیمارستان دنبال مادرش بلند شده رفته خونه مادربزرگش دعوا کرده؟؟؟ والا باباهه حق د ...

بچه ی بیچاره چیزی از زندگی نفهمیده. بخاطر دعواهای پدر مادر روانش نابود شده. خواسته این بار خودش کاری کنه و شاید راهش رو نمیدونسته. من به بچه ها حق میدم. بزرگتر باید بزرگی کنه نه اینکه بین زن و مرد اختلاف بندازه و بچه ها تا این حد آسیب ببینند که چنین کاری کنند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفت حتما رفته خونه پدر خودش دیگه . اینم رفته پیش مادر پدریش با اونا رفته 🙃

گفت ک مامانم حالش بد شده پس اورژانس برده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
فک میکردم فقط منم که بابام اینجور اذیتمون کرد پس همه همینن بابام قشنگ لقمه از دهن ما درمی آورد میزاش ...

نه عموهای من تیلیاردر شدن 

زبونشون درازتر شد 

نمی‌دونم اینهمه محبت پدر منو داشتن چرا انگار ما دشمنشونیم 

بخدا خاطره ای از بچگیم ندارم که با گریه و جنگ و دعوا نگذشته باشه ، با حرفهاشون با پچ پچهای زناشون 

هنووووز که هنوزه همه شون یه تیمن، بخدا نمی‌دونم چرا آنقدر عوضین 🥲 

یکی از عموهام من خونه ش بودم ، می‌خواستیم بریم عروسی ، دخترش گفت بیا با هم آرایش کنیم 

آرایش تمام شد و آماده شدیم و شوهرم زنگ زد گفت بیام دنبالت، دختر عموم گفت نه بیا با ما بریم 

زن عموم رفت به عموم گفت ، عمومم داد زد من نمیبرمش، بگو بیان دنبالش، هر کی گفته خودش ببرش

خیلی دلم شکست چون دختر خودش گفته بود، منم پیام دادم شوهرم اومد دنبالم 

بعد همون عموم ، دختر یکی دیگه از عموهامو با خودش برد خارج از کشور مسافرت 

خدا می‌دونه بعضی اوقات میگم خدایا ما چکار این خانواده کردیم ، چرا آنقدر باهاشون بدن

نه عموهای من تیلیاردر شدن زبونشون درازتر شد نمی‌دونم اینهمه محبت پدر منو داشتن چرا انگار ما دشمنشونی ...

ببین ما کاری باشون نکردیم بخاطر اونه ک زبانشون درازه اگه کاری میکردیم ک جرعت نداشتن

چون نکردیم اونا دارن میکنن