2777
2789

روزی ک مراسم نامزدی گرفتیم 

بهم بی توجهی کرد!

وسط مراسم ...منو ول کرد رفت با دختر خاله و دخترعموهاش رقصید.   

انگار نه انگار من وجود دارم. !! بدجوری بهم برخورد

همه آرزو دارن اولین بار  باهم برقصن. این اصلا منو محل نمیداد...

من اون کنار وایستادم تا رقصش با فامیلاش تموم بشه

واقعا ناراحت شدم هنوزم که هنوزه  نبخشیدمش 

بهم بی محلی کرد .. ادما فکر میکردن با من قهره در این حد.

یجور بهم القا شد اون ازمن سرتره. همه فامیلاش دورش و گرفته بودن هیشکی بمن محل نمیداد بدجوری سوختم.

مقصر خود نفهمشه نباید وقتی هردو جایگاه رقص هستیم.. میرفت تنهایی میرقصید خدا لعنتش کنه  

احتمالن چند ماه دیگه عروسیمونه

دیگه نمیخام بهم بی محلی کنه ..... 

حالم ازش بهم خورد پسره لجن بی احساس.

من زورش میکردم دستمو بگیر بامن برقص مثلا میخاس بهمه بفهمونه من سرترم.. و این دختره رو نمیخام 

حالم داره بهم میخوره ازش 

بگید برا عروسی چجوری بسوزونمش.

من  میگم حسابی با پسر عمو پسر خاله هام برقصم کونش بسوزه 

راهنماییم کنید حالم خوب نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو پشیمون شدم میخام بهم بزنم ببین چی میگه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

این چه زندگیایه که شروع میکنید، تو عقد کنون طرف چشم از زنش بر نمیداشت، پر از اشک و بغض شوق بود زندگیش شد میدان جنگ...شماها که از روز اول بی محلی و بی مهری میبینید به چه امیدی میرید زیر یه سقف؟؟؟ به امید تلافی؟؟؟ چرا شماها رو درک نمیکنم