2777
2789
عنوان

نامزدم یه ادم نفهم و بیشعور حسابی آبروریزی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 114 پست
آره ازدواج سنتی هم باید با تحقیق زیاد و فکر باز باشه من یه سال نامزد بودیم فقط محرمیت میخوندیم خیلی ...

خب یکسال شناخت داشتید

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرونده های طلاقو دیدم پرونده های خشونت خانگی خوندمپدرم نظامی بود فامیلای نزدیکم قاضی و وکیلدوستیا ...

به هر حال، هرکسی نظری داره.

من هم از پرونده های طلاق شنیدم، از دوستان نزدیکم که وکیل دادگستری هستند، از دوستی های که با عشق آتشین شروع شدند و تهش رسیدند به نفرت و فحش دادن خانواده دختر و پسر تو دادگاه ها و کتک کاری. 

دوست خیلی صمیمیم رو دارم میبینم که یک سال و خورده ای دوست هستند و الان تازه میبینن خیلی اختلافات رفتاری دارند اما نمیتونن از هم دل بکنن چون به شدت وابسته شدند به هم. این هفته هم بله برونشه‌. دو روز پیش بهم میگفت میدونم انتخابم عاقلانه نیست و مشکلات زیادی پیش رو دارم اما اونقدر بهش وابسته شدم که اگر یک روز نباشه میخوام بمیرم و به جنون میرسم. این عین جملاتشه.

البته سخنرانی اساتیدی که بهتر از من و شما میدونند و تخصصش رو دارند رو هم شنیدم مثل دکتر شاهین فرهنگ. میتونید سخنانشون درباره دوستی قبل ازدواج رو گوش بدید. حالا اینا درباره دوستی هاییه که به ازدواج ختم میشه نه اون آمار زیادی که کلا به ازدواج ختم نمیشه و آسیب و آسیب و آسیب

در حدی که دختر یا پسر متاهل شده بچه هم داره اما هنوزم به فکر دوستش هست و یک زندگی پر از عذاب.

حرف زیاده ولی خوب فکر نمیکنم ادامه دادن این بحث فایده داشته باشه همونطور که گفتم هر کسی طرز فکر و سبک زندگی متفاوتی داره. تاپیک استارتر هم اصلا موضوعش این نبود. 

انتخاب من و سبک زندگی من به لطف خدا اینه به عنوان یک جوان.

ترجیح میدم اگر پسری من رو واقعا بخواد، مرد و مردونه بیاد خواستگاری و کاملا رسمی با هم آشنا بشیم و خودم رو به عنوان یک دختر ارزشمند تر از این میدونم که وارد یه رابطه پنهانی پر از استرس بدون تعهد بشم که تهش نامعلومه.  و قبل هرچیزی اونقدر به خدای خودم‌ که ارحم الراحمینه و صلاح بنده اش رو میخواد اعتقاد دارم که وقتی کاری رو برام ممنوعه اعلام کرده، یعنی هیچ خیری تو اون برام نیست.

عاقبت بخیر بشید ان شاالله🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
به هر حال، هرکسی نظری داره.من هم از پرونده های طلاق شنیدم، از دوستان نزدیکم که وکیل دادگستری هستند، ...

حرفتون از جهاتی درسته و خودم هم بطریق سنتی ازدواج کردم چون خیلی محافظه کار بودم و در اونزمان اصلا دوستی پسر و دختر جایی در فرهنگمان نداشت ولی من فکر می‌کنم اگر فضای جامعه بازتر بود و ارتباط دوستی معمولی دختر و پسر عادیتر شناخت دو جنس از هم خیلی بیشتر می‌شد و اینهمه ازدواج اشتباه صورت نمیگرفت، در دنیای امروز دیگه ازدواج سنتی جایی نداره و بهتره که دخترها و پسرها با رعایت اصول اخلاقی و نظارت والدینشون باهم ارتباط کافی داشته باشن و با دید باز بهترین همسرو که مناسبشون هست،انتخاب کنند. 

حرفتون از جهاتی درسته و خودم هم بطریق سنتی ازدواج کردم چون خیلی محافظه کار بودم و در اونزمان اصلا دو ...

اینی که میگید همون ازدواج سنتیه. دیگه مثل قدیم نیست که برن بشینن پای سفره عقد ندیده و نشناخته

الان صحبت میکنن کامل، آشنا میشن مشاوره میرن و... و بعد تصمیم میگیرن

حتی خود مشاوره های پیش از ازدواج حداقل ۵ جلسه شدند

تفاوتش با دوستی اینه‌که حریم و چهاچوب داره، رسمیه و با حضور و شناخت و آگاهی خانواده ها، عقلانیه و احساسی نیست

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اینی که میگید همون ازدواج سنتیه. دیگه مثل قدیم نیست که برن بشینن پای سفره عقد ندیده و نشناختهالان صح ...

البته که ما هم با وجود سنتی بودن ازدواجمون دقیقا همین کارو کردیم منظور من چیز دیگری بود اینکه دوستی پسر و دختر پنهانی نباشه علنی ولی با نظارت خانواده ها باشه حدود و  چارچوبها مشخص باشه ولی الزاما به ازدواج ختم نشه تا پسر و دختر تجربه کافی از رفتار با جنس مخالف بدست بیارن. 

البته که ما هم با وجود سنتی بودن ازدواجمون دقیقا همین کارو کردیم منظور من چیز دیگری بود اینکه دوستی ...

خواهر اینی که گفتید، تفاوتی با خواستگاری رسمی داره؟ نه. منم قبول دارم اینو.

درباره تجربه مخالفم. انسان با انسان متفاوته مثل اثر انگشت هر شخص، شخصیتها جهان بینی رفتار و اخلاق عقاید خانواده و... همه افراد متفاوته. برای شناخت کلی درباره جنس مخالف هم کلی کتاب و سخنرانی هست. 

فلسفه زندگی مشترک هم رشد در کنار هم هست. البته اگر دو طرف جهان بینیشون یکی باشه و انسانهای بالغی باشن (که به سن ربطی نداره)