بانوی_فردا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1458 عنوان فراموش نکنین انتقام زندگی از بعضی از آدمایی که به ما آسیب رسوندن 40 بازدید | 4 پست اینکه هیچوقت دیگه نمیتونن با یکی مثل شما باشن اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍 دیروز | 11:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورینا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 10117 خودشون نخواستن و هرگز هم پشیمون نمیشن چون تو ذهن خودشون دلایل منطقی دارن.
بانوی_فردا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1458 خودشون نخواستن و هرگز هم پشیمون نمیشن چون تو ذهن خودشون دلایل منطقی دارن. پشیمونی اونا مهم نیست بعد شما آدمایی میان که به طرز خنده داری سطح پایین هستن اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍
ملورینا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 10117 پشیمونی اونا مهم نیست بعد شما آدمایی میان که به طرز خنده داری سطح پایین هستن بله و اینو من مطمئنم که هرگز هیچ کسی توی این دنیا به اندازه من عاشقش نخواهد شد. اما گویا برای اون مهم نبود و نیست.
بانوی_فردا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1458 بله و اینو من مطمئنم که هرگز هیچ کسی توی این دنیا به اندازه من عاشقش نخواهد شد. اما گویا برای اون مه ... برای توام مهم نباشه اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍