2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهر

72 بازدید | 3 پست

کادو خوبی داریم میدیم ( نیم سکه ) 

ولی منو خواهر شوهرم رابطه صمیمی نداریم 

اومد داخل سالن باید بلند شدم برم دم در سالن پیشش ؟ رابطه مون خیلی رسمی هست و فقط حق احترام میکنیم 

از طرف دیگه اگه بقیه خواستن جدای کادو پولی بدن مثل کادوی رو نما ( شبیه شاباش ) با توجه به اینکه رقص و آهنگ هم تو عروسی نیست ، من تصمیم گرفتم چیزی ندم , حالا شوهرم میگه ببین مادرم چیکار می‌کنه همون کار و بکن 

اما من تصمیم دارم ندم ، اون مادرشه شاید بخواد هزار تا کار بکنه 

جاری نداری ؟ ما اینجور جاها با جاری هماهنگ میشیم . اگر نداری با مادرشوهر هماهنگ شو ولی چند درجه سبک تر . به قول خودت اون مادره شاید خواست هزار تا کار کنه . 

برای استقبال و این چیزا باید بری دیگه درجه یکی هر جا حس کردی باید بری برو 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
جاری نداری ؟ ما اینجور جاها با جاری هماهنگ میشیم . اگر نداری با مادرشوهر هماهنگ شو ولی چند درجه سبک ...

نه ندارم 

شوهرم تک پسره 

خیلی با هم خوب نیستیم و صاحب مجلس هم ما نیستیم 

تصمیم دارم نرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ندارم شوهرم تک پسره خیلی با هم خوب نیستیم و صاحب مجلس هم ما نیستیم تصمیم دارم نرم

اشتباه میکنی . عروسی یه شبه . ولی اگر نری یا خاطره تلخی بسازی تبعاتش تا سالها توی زندگیت می مونه . برو ولی زیاد وسط نباش . یه حدی برای خودت از قبل در نظر بگیر هم باش هم نباش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚