ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 3564 عنوان من همیشه مهمون دارم و دعوت میشه ولی خواهر با اینکه 86 بازدید | 8 پست اخلاق ش تقریباً مثل من و حتی بهتر از منه خیلی خیلی کم باش رفت و آمد میکننخودش میگه چون من ب خودم میرسم و خوشکل میکنم خانمهای دیگه دوست ندارن بام رفت و آمد کنن بخاطر شوهراسونبنظرتون درست میگه؟! دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا دیروز | 10:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 14093 خودش ومیگیره احتمالا دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
همیشه__بهار عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3878 خودشیفته است شاید باهاش ارتباط نمیگیرن اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 3564 خودش ومیگیره احتمالا از چه لحاظ دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 3564 خودشیفته است شاید باهاش ارتباط نمیگیرن از چه لحاظ خودشیفته س دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 14093 از چه لحاظ ازهمه لحاظ همین که فکرمیکنه خوشگل وخوشتیپ بقیه بهش حسودیشون میشه یعنی مغرور وخودشیفته وخودپسنداما درواقع اجتماعی و خوش برخورد نیست کسی خوشش نمیاد ارتباط بگیره دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 3564 ازهمه لحاظ همین که فکرمیکنه خوشگل وخوشتیپ بقیه بهش حسودیشون میشه یعنی مغرور وخودشیفته وخودپسنداما در ... ن اتفاقا خیلی خاکیه دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
همیشه__بهار عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3878 از چه لحاظ خودشیفته س همین که میگه من خوشکلم به خودم میرسم دوست ندارن باهام ارتباط داشته باشماز اون خانومای که تا یه مرد سلام میکنه فاز برمیداره فکر میکنه عاشق چشم و ابروشه اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏