2777
2789
عنوان

بابا بهم عذاب وجدان میده

179 بازدید | 23 پست

جریان از این قراره که من قصد مهاجرت دارم ، البته برا الان نه ، انشالله ۳الی ۴سال دیگه 

الان ترم ۵ژنتیک هستیم 

از ۱۲سالگی رویای مهاجرت افتاد تو سرم ، یکی از مهم ترین دلایلی که این رشته رو انتخاب کردم برای مهاجرت بود 

تا الان خیلییییی حرفشو پیش انداختم جلو بابام ، میدونه من جز برنامه هامه که برم 

حالا امروز تو فکر بودم ، گفت تو فکری، گفتم ذهنم درگیره وزارت علوم بخونم یا بهداشت ، گفت مگه فرق داره گفتم آره برا مهاجرت ، من برا دکترا میخوام برم 

اینو که گفتم ، گفت پس پدر مادر چی ، خانواده چی 

گفتم هرپدر مادری آرزوی موفقیت بچشو داره ، دوست داره بچش موفق باشه.  من اینجا آینده ای ندارم و.... این حرفا 

من پدرم یکیم سنتی فکر میکنه،  برا دانشگاه اجازه نداد برم شهر دیگه ، یا مثلا میگه قانع باش ، خودتو اذیت نکن و ....از این حرفا 

بابام با حرفاش بهم عذاب وجدان میده خانما 

خواهشششششسس میکنم بگید چیکار کنم خانما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری رو بکن که از نظرت درسته. اگر پدر یا مادری واقعا بچه رو دوست داشته باشه از شادی و موفقیت بچه شاد میشه. پدر شما بیشتر به خودش فکر میکنه و راحتیه خودش تا شما. و این دوست داشتن نیست 

من میزارم پای دوست داشتن و وابستگیشون

من این حسو دوست دارم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کاری رو بکن که از نظرت درسته. اگر پدر یا مادری واقعا بچه رو دوست داشته باشه از شادی و موفقیت بچه شاد ...

دقیقاااااا آفرین،  نمیخواد بیفته تو نگرانی ، فکرش بمونه پیش من 

خانواده ایرانی مخصوصا نسل های قدیم تر همینن دیگه 

من دستشونو می‌بوسما بهترینن ولی متاسفانه بچه میارن تا آرزوهای اونا رو دنبال کنه و در نهایت هم در زمان پیری تنها نباشن یکی باشه یعنی بچه میارن واسه خودشون نه که یه آدم مستقل که بره دنبال زندگیش

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
پس آرزوم چی میشه من با فکر مهاجرت این رشته رو انتخاب کردم

با صحبت کردن باهاشون راضی میشن نگران نباش

ولی تا اونموقع که همچی صد درصد اوکی نشده درموردش باهاشون حرف نزن که بخوان منصرفت کنند

بموقعش راضی میشن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم