2777
2789
عنوان

تب ول نمیکنه

69 بازدید | 15 پست

دوستان میگم بچه من از هفته پیش  پنجشنبه سرما خورده تب می‌کنه همش بعده اون گلوش چرک کرد بردمش دکتر بهش آزیترومایسین داد و شربت گلو اونو بهش دادم گلوش بهتره ولی تب ولش نمیکنه پری روز بردمش یه سرم بهش زدن تبش قطع شد یعنی دیروز اصلا تب نداشت ولی باز تب داره الان کسی می‌دونه از چیه من خیلی میترسم یعنی چی؟؟؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میبینی خوب نمیشه یه متخصص عفونی ببرش

بردمش همون بهش آزیترومایسین داد گفت اگه خوب نشه باید آزمایش بده منم استرس گرفتم میگم چرا خوب نمیشه دارم سکته میکنم

بردمش همون بهش آزیترومایسین داد گفت اگه خوب نشه باید آزمایش بده منم استرس گرفتم میگم چرا خوب نمیشه د ...

استرس نگیر عزیزم سیستم ایمنی بچت شدیدا اومده پایین باید حتما تقویتش کنی از دکترش بپرس بهش چه مکمل وویتامینی بدی؟ و غذاهای خوب و میوه هم زیاد بهش بده

تب از عفونته.ازیترو دادی که باید خوب میشد.دوره شربتش تموم شده یا هنوز مونده؟نباید تب کنه ببرش دکتر

۴بار بهش دادم ازیترو مایسین رو یعنی ۴روز میترسم بنظرتون از چیه عفونت چی داره ک قطع نمیشه؟؟

استرس نگیر عزیزم سیستم ایمنی بچت شدیدا اومده پایین باید حتما تقویتش کنی از دکترش بپرس بهش چه مکمل وو ...

دکترش بعد ازظهر هست اونم وقت‌اش یجپریه ک ساعت۱۱شب به زور نوبتت بشه امروزم تا خرخره برف اومده اصلا دارم دیونه میشم

دکترش بعد ازظهر هست اونم وقت‌اش یجپریه ک ساعت۱۱شب به زور نوبتت بشه امروزم تا خرخره برف اومده اصلا دا ...

خب خودت مادری ابتکار به خرج بده گلم بهش تب بر بده بچت چند سالشه؟

خب خودت مادری ابتکار به خرج بده گلم بهش تب بر بده بچت چند سالشه؟

۶سالش بهش استامینوفن دادم میدونی نگرانم همش میگم چرا تبش دوباره برگشته چرا قطع نمیشه یعنی مشکل از چیه

۶سالش بهش استامینوفن دادم میدونی نگرانم همش میگم چرا تبش دوباره برگشته چرا قطع نمیشه یعنی مشکل از چی ...

اگه تبش پایین نیومد بهش ۳ سی سی ایبوپروفن بده باید پیگیری کنی ولی نگران نباش چیز هطرناکی نیست تو هم داروهاشو سر وقت بهش بده هروقت حالش خوب شد یه آزمایش خون ببرش

اگه تبش پایین نیومد بهش ۳ سی سی ایبوپروفن بده باید پیگیری کنی ولی نگران نباش چیز هطرناکی نیست تو هم ...

نمی‌دونم ک دلم هزار راه می‌ره خیلی نکرانم

۴بار بهش دادم ازیترو مایسین رو یعنی ۴روز میترسم بنظرتون از چیه عفونت چی داره ک قطع نمیشه؟؟

احتمال داره آزمایش خون ازش بگیرن تا بفهمن منشا عفونتش چیه.ولی خب ازیترو از پنج روز تا یک هفته دوره درمانشه انشاالله که خوب شه طفلی

حمامش میبری؟اگه نبردی ببر و هی اب گرم بریز رو سر و بدنش .قشننننگ بدنشو با اب گرم کن و بعد بهش بگو فین کنه و اگه بلده با سرفه خلط گلوشو تف کنه.وقتی هم خواستی بیا یش بیرون خونه ت گرم باشه سریع خشکش کن و موهاشو سشور بزن و کلاه سرش کن و بهش فرنی گرم بده انشاالله تبش رفع میشه.نفرت دارم از هر چی تبه انقد که دخترم بخاطر لوزه گرفتارش میشه

زود خوب شه الهی