2777
2789
خب الان شما باید پولشو جور کنین.حتی وقتی شوهرتون گفت من پول ندارم که سهمتونو بدم مادرشوعرتون گفت از ...

دقیقا واسه همین باید بگی به من مربوط نیست 

قرار بر این بوده که ماشین داره نه اینکه حالا بگن همش قرضه و تو بخری با طلاهات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو کدوم تحقیق فهمیده میشی ماشینی که از سال 92دست شوهرم بوده و همیشه شوهرم سوار بوده در اصل مال باباش ...

باید سند رو میدید ما تو ازدواج سند خونه ماشین همه چیز رو میبینیم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من از این ناراحتم که بهم دروغ گفتن تو خواسگاری.الان که بهش میگم چرا بهم دروغ گفتین خواعرشوهرم میگه من قبول دارم ماشینو بابا داده بوده به شوهر تو

باز از اون طرف میگه سهم منو دیر نمیشه نمیخواد الان بدین

خب تو اگه قبول داری که این پول حرومه

خب الان شما باید پولشو جور کنین.حتی وقتی شوهرتون گفت من پول ندارم که سهمتونو بدم مادرشوعرتون گفت از ...

بگو ماشینو که گفتین برا خودشه و دروغ از اب درومد 

الانم با یه دروغ دیگه سر و تهشو هم بیارین چون طلاهام پس انداز خودمه ،مثل ماشین پس انداز الکی برا پسرتون نیست 

بگو ماشینو بفروشین

...
ماشین به نام شوهرت باشه نده

مگه دست اسی هست بده یا نده

خواهر برادرا خودشون میدونن بنظرم دخالت نکن

حالا تو خوستگاری گفته ماشین داره در اصل دروغ نگفته

فقط اینو نگفته ک ما هم سهم داریم

و اینک ۴ سال از سرمایع اونا استفاده کردن باید ممنون هم باشن ک سهم بیشتر نمیخوان

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

دقیقا واسه همین باید بگی به من مربوط نیست قرار بر این بوده که ماشین داره نه اینکه حالا بگن همش قرضه ...

حالا شوهرم با داداشاش خیلی زمین مشترک ارثی دارن.میگه یک زمینو میدم بهشون میگم به جای سهم ماشین.ولی من بازم حرص میخورم که چرا برا ماشینی که قرار بوده مال ما باشه باید پول بدیم.چرا بهم دروغ گفتن

مگه دست اسی هست بده یا ندهخواهر برادرا خودشون میدونن بنظرم دخالت نکنحالا تو خوستگاری گفته ماشین داره ...

من تو این چهار سال اصلا خبر نداشتم ماشین سهم اونا هم هست وگرنه پامو تو ماشین نمیذاشتم.چرا من ممنون باشم؟چرا اونا خجالت زده نباشن و معذرت خواهی نکنن که بهم دروغ گفتن؟

تو خواسگاری همینو نمیتونیت بگه که ماشین مال بابامه و بین ارثه؟یا نمیتونست اصلا اسم ماشینو تو خواسگاری نیاره؟