یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با من صحبت میکنی غلط املایی نداشته باش که به صراحت تمام دعوات میکنم ...دفعه دیگه نبینم مثل رو اینجور ...
چشم مامان 😂🧑🦯🥺
سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ ... قد دوم ۱۵۴ ...... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
من روز درمیون ولی چندان حس تمیزی ندارممامانم هفته ای یه بار میرفت اونم دو ساعت کیسه کشی همیشه بوی گل ...
کیسه واقعا خوبه....من زمستون هفته ای یه بار و تابستون هفته ای دوبار کیسه استفاده میکنم...قشنگ پوستم تازه میشه....اصلا وقتایی که حوصله ام نیاد استفاده کنم بعد حموم حس تمیزی ندارم....شاید به خاطر همینه که منم بدنم بوی عرق نمیگیره...
❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
والا منم همینم 😂 احتمالا من و تو کثیفای نی نی سایت هستیم ...الان همه میان اه و ایش میکنن ...با احت ...
کسی دوست نداره هر روز بره حموم یعنی کم هستن اینطور افراد
بیشتر بخاطر چربیه مو تند تند میرن حموم😕
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚