2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من🙃ناخنام کشیده نیسخیلی هم زشت نیس ولی قشنگم نیستا حالام نکاشتم دوس دارم برم امتحان کنم بخاطر غسل و ...

آره من بخاطر. غسل واجبی اینا میگم

اونوقت چطوری قرآن بخونم دست بزنم 

میگن غسلت قبول نیست 

معجزه شکر گزاری...

مننننن کوتاه و زشت بلندم میشن زشت میشن لاکم میزنم افتضاح تر میشن یه بار کاشت زدم ک باعث شد صدف ناخنم نازک بشه و بشدت اذیت شدم

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
مننننن کوتاه و زشت بلندم میشن زشت میشن لاکم میزنم افتضاح تر میشن یه بار کاشت زدم ک باعث شد صدف ناخنم ...

کنده شد ؟ بخاطر کارهای که کردی ؟

احتیاط می خواد ؟

معجزه شکر گزاری...

کنده شد ؟ بخاطر کارهای که کردی ؟احتیاط می خواد ؟

کنده که نشد نیاز ب ترمیم داشتن که من دیگه نرفتم ولی بعدش صدف ناخنم نازک شد درحدی ک آب ب دستم میخورد از دردش گریه میکردم بعدم بخاطر غسل و اینا اذیت بودم دیگه انجام ندادم بعد چون تاحالا ناخنام زیاد بلند نشدن عین مرغ شده بودم نمیتونستم هیچ کاری انجام بدم🤣😂😂😂😂😂

من ناخنم خوب بود  اما اشتباه کردم رفتم ژلیش کردم از اونموقع نرم شده ناخنم اینم بزارم کنار دم عید ژلیش کردم رنگ قرمز بود متاسفانه روز اول اردیبهشت عزادار شدم بخاطر اینکه عمه هام شر درست نکنن افتادم به جونشون ناخن کوچیکم کنده شد از اونموقع کجه عصابم خورد کرده نه میتونم کاشت کنم نه لاک بزنم حس میکنم زیبایی نداره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

وااای برا مننننکوتاه و گرد و پهنبلند کنم همش کج و کوج میشه

برای ما تاه میشه رو به داخل خیلی خندس🤣😂😅