2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرداد عجیبن ...دچار سوءتفاهم شده ...همزمان شک نکن از دست خودشم عصبی شده ..عیب نداره می‌دونم سخته خیل ...

بخدا اگه بدونی چه حالی داشتم تو اون شرایط گفت تف تو روت بیاد ،همینه که برام مثل سگی و ازت متنفرم .دلمو آتیش زد دیشب .از شدت گریه تا سه صبح نزدیک بود بیهوش بشم 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بخدا گیر افتادم ،میگه فقط میخوری و میخوابی .من افسردم ،حس جنسیم تقریبا صفره ،بیماری جسمی هم دارم .ال ...

نرو پیشش خودتو سبک نکن منم مثه تو اصلا ازش متنفرم و کنار هم نمی‌خوابیم آخرین بار یادم نمیاد کی رابطه داشتیم چون بهم یه حرف خیلی خیلی بدی زد که اصلا نمیتونم کنارش باشم

ای وای عزیزممم😢 حق داری. وسط رابطه یهو این جوری ضدحال بخوری خیلی تحقیرآمیزه. کاش شوهرت رابطه رو ادامه میداد و بعد رابطه ازت گله میکرد. متاسفانه احساسی و ناپخته عمل کرده. یکم به خودت زمان بده حالت بهتر بشه. شاید شوهرتم ناراحتیتو ببینه بیاد سمتت و دلجویی کنه. اگه قصد دلجویی داشت دیگه بحثو کش نده و از سمت خودتم بگو که به خاطر شرایط اخیرت امکان رابطه نداشتی و خواستی قبل پریودت اونو هم راضی کنی.

من و شوهرم هم فک کنم تقریبا دوماهی هست رابطه نداریم 

الان سه هفته است که فقط پریودم

بعدم لا وجود بچه کوچیک خسته ام و حوصله ندارم

اونم گاهی غر میزنه اما من دنبالشو نمیگیرم

قبل بچه خیلی میل جنسیم زیادتر بود 

الان تقریبا نزدیک صفر شده

جوری که شوهرم میگه اگه من دورت نیام تو که هیچی

ی کم فرصت بده تا حالااینجوری شده بود کلا چجور آدمیه

کلا یه آدم زورگو ،عصبی ،حق به جانبه که زندگیمو برام جهنم کرده .من که ازش راضی نیستم خدام ازش راضی نباشه .تو رابطه باهاش فقط تظاهر به لذت بردن کردم و لی بخدا حتی یه بارم ار..‌‌انشدم .نزدیک ۱۵ساله .ببخشید که میگم من خود..‌ی  میکنم گاهی اوقات که بهم فشار میاد ،انقد که اصلا باهاش ار..‌‌انشدم 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مردها به مساله جنسی خیلی اهمیت میدند. روی جسم،  روح، تمرکز، اعتماد به نفس و خیلی چیزهای دیگه تاثیر به سزا داره. به نظر من احتمالا فکر کرده نیامدنت از روی لجبازی و رو کم کنی بوده به همین دلیل دلخوره. اگر فقط بیماری و دلایلی که گفتی بوده اون هم درک می کرده و باهات کنار میامده در حالی که یه خانم در همون شرایط هم باید به فکر ارضای شوهرش باشه. این که در حال رابطه پرخاش کرده، شدت ناراحتیش رو نشون میده و به نظر من باید بیشتر بهش توجه کنی و در این زمینه خودت پیش قدم بشی.

شما باید مدیریت کنی،این مرد مشخص اذیت شده بخاطر این اوضاع ،من دوقلو پسر شیطون دارم ،الان خوب عاقلترن،اما همیشه همه چیز سرجاش بود ،اولویت من شوهرم بود به موقع ،افسرده ای برو درمان کن .ول نکن زندگیتو.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝