2777
2789
عنوان

تجربه همراه شدن خواهر در زایمان

199 بازدید | 28 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسی اینجا هست تجربه ی همراه شدن واسه خواهرش تو بیمارستانو داشته باشه بعد زایمانو منظورمه یعنی با خواهرش بره بیمارستان؟؟؟

ابجیم ۱۶ دی پسر دومش به دنیا میاد و فقط شوهرشو همراه خودش میبره بیمارستان و پسر اولشو میزاره پیش مامانم که با داداشم نگهداره یعنی مامانم نمیتونه همراه ابجیم بره واسه منم سخته دو تا پسرو نگهدارم ولی دلم میخواست ممیشد همراه ابجیم میرفتم بیمارستان ولی شرایطشو ندارم 

من خواهرم همرام بود

هیچی راحت بود فقط پسرم نذاشت بشینه 

چه برسه به اینکه بخوابه😆

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره اتفاقا بچه دومشون رفتم

برای دو تا از خواهرانم

خوب هم شد هم خیالشون از بچه اول راحت بود هم من تا جایی که تونستم کمک کردم

البته اون زمان خودم مادر نبودم و خیلی تجربه نداشتم بنده خداها بیشتر خودشون کاراشون رو کردن 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

شوهرشوکه توراه نمیدن بایدیه همراه داشته باشه گلم خواهری وایه اینچورمواقع است بچه هاروبزارپیش مامانت ...

سلام عزیزم زایمانش سزایرنه و فکر کنم بعدش یه اتاق خصوصی میگیره 

شما تو خونه هوا بچه ها رو داشته باش،مامانت بره بیمارستان،به هرحال یه کمکی باید باشه اونجا.همسرش میتو ...

سلام عزیزم نگهداری دو تا پسر که یکیش مال ابجیمه واسه من سخته چون عصبیه و سر گوشی بازی با داداشم دعوا داره من فکر کردم شاید خواهرشوهر بزرگه اش بره ولی دیشب گفت فقط شوهرم میاد 

شوهر که نمیشه بره تو بخش زنان و اینکه وارد نیست به این کارا ، خب بچه خواهرتو بگیر ، مامانت بره ، یه ...

سلام عزیزم سزایرنه فکر کنم بعدشم اتاق خصوصی میگیره با شوهرش

این یکیو تو مطب دیده بعد سزایرن سوم زود پا شده فکر مبکنه خودشم همینه

حالاازماگفتن بودخواهر.ملانصرالدین میگفت طنابمونمیدم بهت میخام ارد روش پهن کنم گفتم ملامگه میشه روطناب اردپهن کردگفت طناب خودمواگه بخام بهت ندمش اردم روش پهن میکنم حالاهرچی مابگیم شمادلیل میاریدوحرف خودتون رومیزنیدراحت باشید