2777
2789
عنوان

رابطم با شوهرم

519 بازدید | 21 پست

من سال گذشته نامزد کردم و بهار امسال عقد کردم

دخترعموی من دوماه پیش نامزد کرد و چند روز پیش عقد کرد و از وقتیکه نامزد کرده من به شدت دچار تنش شدم

ضمن اینکه بگم دخترعموم ۴ سال بااون پسر دوست بود و هیچ جوره راپورت نمیداد و با بدجنسی همش میگفت من نمیخوام ازدواج کنم

و خب من مدت کمتری با همسرم دوست بودم حدودا چند ماه دوست بودیم و معرفی شده بودیم به هم دیگه

حالا جداازاینا شوهر من ادم خیلی خوبیه و واقعا عاشقمه و تلاش میکنه بهترین چیزا رو واسم فراهم کنه منتها شوهر دخترعموم وضع مالی خیلی خوبی داره درواقع خانواده یپولداری داره ( بابای پسره تو شهرمون مغازه ی معروفی داره) 

و خب خونه و احتمالا ماشین خوبی فراهم کرده و دخترعموم ۴ برابر من مهربه گذاشته

همه ی اینا باعث شده من به موقعیتش حسادت کنم و پیش خودم بگم او ک انقدر بی فرهنگ بود همچین شوهری نصیبش شد بعد من وضع مالی شوهرم بد نیست ولی خب مثل او نیست و چند سالی رو باید مستاجر و سخت بگذرونم...

خیلی ناراحت و ناامیدم

همه چیزم از من تقلید کرده ولی بالاتر گفته مثلا من سکه و گل رز گزاشتم مهریه اوهم سکه و گل رز دقیق گزاشته ولی ۴ برابر من

کلا تو اکثر چیزا داره تقلید میکنه

و اینکه این همه مدت نقش بازی میکرد من ازدواج نمیکنمم

بعد همچین شخصی رو داشته واسه خودش

ضمن اینکه پسره هم بنظر میاد خیلی دوسش داره یه برخورد ک داشتیم تو نامزدی خیلی عاشقانه باهاش رفتار میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام تو نامزدی معلومه همه عاشقانه رفتار میکنن .انتظار دارید جلوی شما یا بقیه بزنن تو سر و کله ی هم؟

بعدم مهریه سکه و گل رز یه چیز روتین و عادیه چزا فکر میکنید از شما تقلید کردن؟

شما زوم کن رو زندگیه خودت عزیزم .خوشبخت بشی

ببین همین ک مدام در حال تقلید از تو یعنی ی چیزی توی تو میبینه که تو خودش نداره بچسب به زندگیت رابطه تو محدودکن باهاش پرقدرت برای پیشرفت زندگیت تلاش کن من دقیقا مثل شما بودم آما ی روز تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم الان زندگی من ده برابر زندگی اون شخصی که ی زمانی حسادتش میکردم بهتر شده

حسادت مثل اینه که سم بخوری توقع داشته باشی طرف مقابلت بمیره!

کم‌کم از زندگیت سرد میشی چون با مقایسه خرابش میکنی مدام

بدبختی و خوشبختی اون آدم رو زندگی شما تاثیر نداره اگه نتونی حست رو کنترل کنی ضربه‌ی بزرگی به زندگیت میزنی