2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4213 بازدید | 180 پست
نه من نکفتم با حجاب بدتیپ میشه من گفتم اونجا چون مجبورم با مانتو بگردم بد تیپ دیده میشم

تو خونه اشون شلوار لی نپوش

ازین دامنای بلند خوشگل کتون بپوش

یا شلوار راحتی بگ 

چیزای راحت ولی قشنگم هستا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون پدرش هم بار ها اومده گفته زورم به دخترم نمیرسه جلو دامادمون کراپ می پوشه یا تو راسته بازار محل ...

خواهرشوهرت چه قانون شکنی هست😂

چجوری قانونِ اون خونه رو شکونده

خدای مهربونم سیپورت
اره قشنگ می رینه رو اعصابم هی اونجا چشم و اخم که برو عوض کن

والا چه رویی دارن انگلا بگو گورتونو گم‌کنین جلو خواهر و دخترِ بدحجابتونو بگیرین اگه بلدین

اخه تو که نمیخوای مثِ خاهرشوهرت آزاد بگردی فقط میخوای مرتب باشی.

اشغالا چقد زورم میاد ازشون

خدای مهربونم سیپورت
دیگ خودتم زیادی سخت گیریمنم خودم مذهبیمخیلی هم جلوی نامحرم رعایت میکنماز نظرم این لباسا هیچ ایرادی ن ...

احساس میکنم سلیقت خوبه تو جمع ی خانواده ای ک پسر مجرد سن بالا ۲ ۳ تا دارن زیاد باهم صمیمی نیستیم ولی غریبه هم نیستیم چی بپوشم بنظرت 

با داد و بیداد روانی بازی حتی با دوست پ س ر ش شمال هم رفته که نقل زبون مردم شده

چجوری نمیتونن جلوشو بگیرن اخه؟

چجوری اینو تربیت کردن؟شاید دوستای ناباب داشته وگرنه توی این خانواده اینجوری بودن باور نکردنیه

خدای مهربونم سیپورت
زیر دامن چی بپوشم شلوار ؟با جوراب شلواری مشکل دارن اینا

شلوارکه نه 

خانواده همسرت بسیار خشک مذهبی اند

از جوراب شلواری های ضخیم استفاده کن فرقی با شلوار ندارن

از دامن تمام قد استفاده کن تا مشکلی نباشه