2777
2789

💓😐😐لطفا فقط اصفهانی ها بیان کارشون دارم 

سلام به همه دوستان گلم.  من اصفهان زندگی میکنم.  یه کانال کیک خونگی، کیک تولد و کیک کافی شاپی داشتم که فروش و پیشرفت داشتم. تعداد اعضا هم نسبتا بالا بودن ولی متاسفانه گوشی افتاد دست بچه و اشتباهی کانالم رو حذف کردن😐🫡😅 شرایط تبلیغات رو به خاطر هزینه هاشون ندارم.  کارم خیلی تمیز و عالیع.  قیمتم هم منصفانه.  همه ی مشتری هام راضی هستند خداروشکر.. 

ممنون میشم شما خواهر، مادر و یا برادری ک اصفهان هستید یا حالا اصفهان هم نیستید. حمایتم کنید تا بتونم هم با استعدادم و هنرم زندگی کنم. هم بتونم برای دوتا خانواده درامد حلالی داشته باشم.... 

لطفا پیامم بدید تا لینک کانال رو براتون بفرستم💓💓. مرسی که تا آخر خوندید.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اصفهانم و قناد هستم ولی هنوز تبلیغ نکردم...اینم نمونه کارم...دعا منم کارم بگیره

خیلی کارتون زشته تو تاپیک کسی که شغل خودش اینه و تو یه شهر هستید تبلیغ کار خودتون رو بذارید 

خوب شمام تاپیک بزنید و تبلیغ کنید

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...